Instabank

Instabank tarjoaa lainaa, joka mukautuu juuri sinun ja arkesi tarpeisiin. Voit hakea lainaa nopeasti netin välityksellä ja saat lainapäätöksen välittömästi. Valitse itsellesi sopiva lainasumma ja valitse laina-aika oman taloutesi mukaisesti. Aloita unelmiesi toteuttaminen heti, Instabank mahdollistaa sen. 

Lainasumma

500 - 50 000 €

Korko

7,99 - 19,99 %

Laina-aika

Joustava / 3-15 v

Ikäraja

23 vuotta

Plussat ja miinukset

Vaatimukset

 • Hakijan tulee olla vähintään 23 vuotta
 • Puhtaat luottotiedot – ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Vähintään 20 000 € vuosittaiset bruttotulot
 • Hakijan ikä + takisinmaksuaika ei saa ylittää 80 vuotta

Instabankista

Instabank on vuonna 2016 perustettu digitaalinen pankki, jonka tarkoituksena on toimia modernia ja digitaalisena pankkina. Instabank on kuin muutkin pankit, mutta ainoana erona on, että pankki on nettipohjainen. Lainat ovat siis hinnoiltaan täysin samaa luokkaa perinteisten pankkien kanssa.

Instabank haluaa tarjota luotettavaa ja mutkatonta palvelua asiakkailleen. Koska pankki on digitaalinen, ei pankissa asiointi vie paljoa aikaa ja sen lisäksi he pystyvät pitämään kulunsa alhaalla, jonka vuoksi he pystyvät tarjoamaan tuotteita kilpailukykyiseen hintaan.

Instabank on erikoistunut arjen raha-asioihin, jonka vuoksi he tarjoavat helppoja sekä joustavia kulutusluottoja. Lainat ovat vakuudettomia, joten niiden saamiseksi ei tarvitse asettaa panttia.

Kulutusluotto

Instabankin avulla voit hakea 500 – 50 000 € kulutusluottoa. Laina on vakuudeton ja sitä voi hakea helposti ja nopeasti netissä. Lainapäätöksen saat välittömästi ja rahat maksetaan tilille muutamassa päivässä. Parhaimmassa tapauksessa voit saada lainan jopa saman päivän aikana.

Laina muodostuu hakijan taloudellisen tilanteen mukaan. Lainan takaisinmaksun voi vaita joko joustavan tai kiinteän vaihtoehdon väliltä riippuen kumpi vaihtoehto sopii talouteesi parhaiten. Jos valitset joustavan takaisinmaksun lainallesi, voit esimerkiksi halutessasi maksaa vain kuukausittaisen vähimmäismaksun eli korot ja tilinhoitomaksun.

Lainalle ei aseteta tiettyä käyttötarkoitusta, sillä laina on kulutusluotto. Se tarkoittaa, ettei sinun tarvitse eritellä tarkkaa lainanhakusi syytä lainan saamiseksi. Voit hakea lainaa esimerkiksi pitkäaikasen haaveesi toteuttamiseen tai vaikka uuden auton hankintaan, jolloin voit lainata rahat turvallisesti ilman, että joudut elämään yli varojesi.

Instabankin kulutusluotto on yksi markkinoiden joustavimmista vaihtoehdoista, sillä lainan takaisinmaksu ja ehdot mukautetaan aina asiakaskohtaisesti, jotta laina sopii mahdollisimman hyvin hakijan talouteeseen ja tilanteeseen. Ehdot ovat tietenkin myös kilpailukykyiset perinteisten pankkien kanssa, joten saat varmasti järkevän tarjouksen.

Yhdistelylaina

Instabank tarjoaa myös lainojen yhdistämista, mikäli haluat uuden lainan sijaan yhdistää tämänhetkiset lainat ja luottosi. Instabank on valmiina maksamaan vanhat luottosi ja tarjoamaan sinulle yhden suuremman lainan niiden tilalle, jota lyhennät Instabankille.

Lainojen yhdistäminen on järkevää, mikäli sinulla on useita luottoja. Maksat tällöin usean lainan lyhennyksiä ja sen lisäksi korkoja ja lisämaksuja erikseen jokaisesta lainasta. Yhdistelylainan avulla sinulle jää vain yksi laina lyhennettäväksi kuten myös yksi korko sekä yhdet lisäkulut. Tämä tarkoittaa, että voit säästää huomattavasti kuukausittaisissa kuluissasi. Sen lisäksi saat taloutesi paremmin hallintaan, sillä muistat varmasti lyhentää lainaasi. Useiden lainojen lyhennys voi olla hankalaa, sillä jokainen laina tulee muistaa lyhentää erikseen ja siinä on riskinsä, että joku laina jää joskus lyhentämättä, joka tietysti johtaa maksumuistutuksiin ja lainan kallistumiseen.

Hakemalla yhdistelylainaa saat todennäköisesti myös alemmat koron ja paremmat ehdot lainallesi. Suosittelemme myös harkitsemaan yhdistelylainan hakemista rinnakkaishakijan kanssa, sillä se lisää lainan saamisen mahdollisuuksia. Hyvänä nyrkkisääntönä voi ajatella, että yli 10 000 € lainoja kannattaa hakea rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakijan kanssa haettu laina on myös yleensä koroltaan sekä lainaehdoiltaan edullisempi laina. 

Voitko hakea Instabank lainaa?

Jotta voit hakea Instabankin kulutusluottoa tai yhdistelylainaa, tulee sinun täyttää tietyt ehdot lainalle. Instabank haluaa varmistaa, että lainan myöntäminen ja ottaminen tapahtuu harkitusti ja turvallisesti, jotta lainasta ei aiheutuisi negatiivisia vaikutuksia kenellekään. Lainaa hakee nimittäin yhä useammin henkilöt, joilla ei taloudellisesti ole varaa lainaan. Tällöin uusi laina voi ajaa henkilöt vielä huonompaan taloudelliseen tilanteeseen ja sen lisäksi lainan myöntänyt pankki ei myöskään saa rahojaan takaisin. Ehdot ovat siis sekä pankin sekä asiakkaan suojelemiseksi.

Instabankin vaatimukset:

 •  23 vuoden ikä
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Vähintään 20 000 € vuotuiset bruttotulot
 • Ikäsi + takaisinmaksuaika eivät ylitä 80 vuotta
 • Lainan saamiseksi ei edellytetä Suomen kansalaisuutta.
Mikäli haluat hakea Instabankin kulutusluottoa tai yhdistelylainaa, tulee sinun siis täyttää yllämainitut ehdot. Jos täytät vaatimukset, saat varmasti helpon ja nopean lainaprosessin. Rahat saat muutamassa päivässä ja parhaimmassa tapauksessa jopa samana päivänä.

Näin haet Instabank lainaa

Kiinnostuitko lainasta ja täytätkö vaadittavat ehdot? Siinä tapauksessa Instabank on erinomainen vaihtoehto sinulle, joka haluaa hakea kulutusluottoa ja yhdistelylainaa. Voit lainata rahat netissä täyttämällä yhden nopean lainahakemuksen.

Näin haet:

 •  Valitse lainasumma ja mieleisesi takaisinmaksuvaihtoehto
 • Täytä lainahakemukseen vaadittavat tiedot
 • Todista henkilöllisyytesi ja vahvista antamasi tiedot
 • Allekirjoita lainasopimus*
 Voit hakea lainaa kellon ympäri, mutta lainoja maksetaan tilille klo 7-23 välillä Suomen lain mukaisesti. Mikäli haet lainaa viikonloppuna, voi lainasi käsittelyaika olla pidempi.
 
Jos sinulla on kysyttävää, voit aina olla yhteydessä Instabankin asiakaspalveluun, joka palvelee puhelimitse sekä sähköpostilla arkisin klo 10-16.
 
* Lue lainasopimus huolellisesti läpi ennen sen hyväksymistä, jotta vältyt mahdollisilta ikäviltä yllätyksiltä. Kiinnitä erityisesti huomiota todelliseen vuosikorkoon, joka kertoo koko lainan kustannukset.