Next Rahoitus

Next Rahoitus tarjoaa markkinoiden parhaita lainoja 1 000 – 60 000 € välillä. Voit lainata ilman vakuuksia tai takajaa ja käyttää lainaamasi rahat juuri siihen, mihin itse haluat. Lainahakemuksen voit lähettää helposti netissä ja saat lainapäätöksen heti.

Lainasumma

1 000 - 60 000 €

Korko

4,99 - 20 %

Laina-aika

1 - 15 v

Ikäraja

20 vuotta

Plussat ja miinukset

Vaatimukset

 • Hakijan tulee olla vähintään 20 vuotta
 • Puhtaat luottotiedot
 • Hyvä maksukäytöshistoria
 • Vakituinen osoite Suomessa

Next Rahoitus

Next Rahoitus tarjoaa yksinkertaisen tavan hakea kulutusluottoa tai yhdistelylainaa eri pankeilta aina 60 000 € asti. Kun haet lainaa Next Rahoituksen kautta, jopa 20 eri pankkia vastaanottaa lainahakemuksesi. Tämä tarkoittaa myös, että voit saada lainatarjouksen jopa 20 eri pankilta ja sitten valita juuri sinulle sopivimman lainatarjouksen.

Next Rahoitus käsittelee tuhansia lainahakemuksia Suomessa joka vuosi ja heillä on kokemusta lainan myöntämisestä. Tavoitteena on mahdollisimman helppo ja yksinkertainen tapa hakea lainaa, jotta saat tarvitsemasi lainan mahdollisimman nopeasti käyttöösi.

Saat yleensä ensimmäisen lainatarjouksen heti ja muut lainatarjouksen 1-2 päivän kuluessa, jonka jälkeen voit valita mieleisesi lainan. Voit käyttää lainaamasi rahat juuri siihen, mihin itse haluat, sillä sinun ei tarvitse kirjata lainanhaun syytä Next Rahoitukselta hakiessasi.

Lainatarjouksen hyväksyttyäsi rahat maksetaan tilillesi mahdollisimman nopeasti, yleensä 1-3 arkipäivän kuluessa lainasummasta riippuen.

Löydä markkinoiden paras laina Next Rahoituksen avulla

Saadaksesi mahdollisimman edullisen lainan on lainojen vertailu välttämätöntä. Lainojen vertailu on kuitenkin erittäin aikaavievää, jos lähetät lainahakemuksen erikseen jokaiselle eri pankille, jolta haluat saada tarjouksen. Näin lainojen vertailu ei olekaan yksinkertaista, vaan erittäin aikaavievää sekä kuluttavaa. Tämän vuoksi monilta jää lainojen kilpailutus ja vertailu kokonaan väliin, koska hommaan ei jakseta ryhtyä esimerkiksi ajanpuutteen vuoksi.

Mutta tässä Next Rahoitus haluaakin auttaa sinua – edullisen ja sopivan lainan löytämisessä. Sinun tulee nimittäin vain täyttää yksi lainahakemus, joka lähetetään puolestasi useille pankeille. Saat lainatarjoukset suoraan sähköpostiisi täysin ilmaiseksi ja velvoitteetomasti. Voit siis rauhassa vertailla eri tarjouksia ja valita niistä sen mieluisimman.

Jos olet siis etsimässä markkinoiden parasta 1 000 – 60 000 € vakuudetonta lainaa, voit luottaa Next Rahoitukseen.

Mihin voit käyttää lainasi?

Next Rahoituksen lainaa voit käyttää juuri siihen, mihin itse haluat. Sinun ei tarvitse kertoa lainahakusi syytä kulutusluottoa hakiessasi – vain mielikuvituksesi on rajana! Next Rahoitus tarjoaa kuitenkin myös mahdollisuuden lainojen yhdistämiseen, joten heidän kautta voit myös helposti ja nopeasti sekä täysin ilmaiseksi hakea yhdistelylainaa sitoutumatta mihinkään.

Voitko hakea Next Rahoitus lainaa?

Jotta voit helposti ja nopeasti saada lainan Next Rahoituksen kautta, tulee sinun kuitenkin täyttää tietyt vaatimukset. He haluavat nimittäin varmistaa, että pystyt maksamaan lainan takaisin ja lainanmyöntäjä saa siten lainaamansa rahat taas takaisin. Lainaa hakee nimittäin yhä useammin henkilöt, joilla ei taloudellisesti ole mahdollisuutta maksaa lainaa takaisin.

Tämä on tietysti sekä lainanmyöntäjän että hakijan suojelemiseksi.
 
Next Rahoituksen vaatimukset:
 • 20 vuotta
 • Puhtaat luottotiedot
 • Hyvä maksukäytöshistoria
 • Vakituinen osoite Suomessa

Next Rahoitus -lainan saamiseksi sinun tulee siis täyttää edellämainitut vaatimukset. Jos täytät lainaan vaadittavat ehdot, tarkoittaa se nopeaa ja yksinkertaista lainaprosessia ja saat rahat tilillesi jopa tunnissa.

Näin haet Next Rahoitukselta

Kiinnostuitko lainasta ja täytätkö vaadittavat ehdot? Siinä tapauksessa Next Rahoitus on erinomainen vaihtoehto sinulle. Voit lainata rahat netissä nopeasti ja helposti täyttämällä yhden yksinkertaisen hakemuksen.
 
Näin haet:
 1. Valitse lainasumma
 2. Täytä hakemukseen vaadittavat tiedot
 3. Todista henkilöllisyytesi
 4. Vahvista antamasi tiedot
 5. Allekirjoita lainasopimus*

Voit hakea lainaa kellon ympäri, mutta uusia lainoja myönnetään ja maksetaan klo 7-23 välisenä aikana.

* Lue lainasopimus aina tarkasti ja huolellisesti läpi ennen sen allekirjoittamista!