Telefinance

Telefinance vertailee lainatarjoukset puolestasi, jotta löydät varmasti markkinoiden parhaan lainan. Jos etsit lainaa ilman vakuuksia, Telefinance on vaihtoehtosi. Voit lainata 1 000 – 50 000 € ja määritellä itse laina-ajan, joka sopii talouteesi – voit valita 1-15 vuoden väliltä.

Lainasumma

1 000 - 50 000 €

Korko

4,99 - 20 %

Laina-aika

1 - 15 v

Ikäraja

20 vuotta

Plussat ja miinukset

Vaatimukset

 • 20 vuoden ikä
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Vähintään 16 000 € vuositulot
 • Suomen kansalainen tai asunut vähintään 3 vuotta Suomessa

Telefinance

Telefinance kilpailutta lainasi usean pankin kesken ilmaiseksi. Täyttämäsi lainahakemus lähetetään Telefinancen yhteistyökumppaneille puolestasi. Sinulle jää siis vain lainahakemuksen täyttö – loput hoitaa Telefinance ja heidän asiantunteva henkilökunta.

Telefinance haluaa palvelullaan säästää asiakkaidensa aikaa ja rahaa. Markkinoilla on koko ajan kilpailua asiakkaista ja juuri tästä Telefinance haluaa ottaa hyödyn – tietysti asiakkaan eduksi. Kun pankit kilpailevat asiakkuudestasi, tarjoavat he toinen toistaan parempia lainatarjouksia, josta vain sinä hyödyt.

Saat lainapäätöksen yleensä 5 minuutissa lainahakemuksen lähettämisen jälkeen. Rahat saat heti tilillesi, tosin klo 7-23 välisenä aikana. Nykyisenä asiakkaana rahansiirrot tehdään kuitenkin kellon ympäri.

Telefinance tekee yhteistyötä vain luotettavien ja turvallisten lainanmyöntäjien kanssa. Näin olet varmasti turvallisissa käsissä. Lainahakemuksen lähettäminen on tietysti ilmaista, eikä sido sinua mihinkään. Voit siis pyytää lainatarjouksia ilmaiseksi ja sitoutumatta mihinkään. 

Telefinance on toiminut yhtenä alan johtavina yrityksenä vuodesta 1985 asti ja toimii Suomen lisäksi Norjassa, Ruotsissa sekä Tanskassa.

Telefinance lainat

Sopivan lainan löytäminen voi olla erittäin aikaavievää, sillä lainatarjoukset, korot ja ehdot vaihtelevat pankkien ja lainanmyöntäjien välillä. Haluat tietysti päästä käsiksi juuri sinulle parhaisiin ehtoihin, mutta se vaatii yhteydenottamista jokaiseen pankkiin.

Telefinancen asiakkaana voit kuitenkin käyttää aikasi juuri sinulle tärkeisiin asioihin, sillä Telefinance tekee työn puolestasi. Jätä lainojen kilpailutus ja vertailu heidän asiantuntijoilleen – sinulle jää vain yhden lainahakemuksen täyttäminen. Saat sopivan vaihtoehdon täysin ilmaiseksi.

Lainahakemus ja lainatarjousten vastaanottaminen on täysin ilmaista, eikä sido sinua mihinkään. Lainatarjous on tietysti henkilökohtainen juuri sinun tilanteesi mukaan. Kun kaikki pankit ovat arvioineet lainahakemuksesi, Telefinance esittelee sinulle niistä parhaimman. 

Mihin voit käyttää lainan?

Telefinance ei kysy lainasi tarkoitusta. Sinun ei siis tarvitse kertoa, mihin aiot hakemasi lainan käyttää. Vakuudettomat lainat, joita voit hakea Telefinancen kautta ovat kulutusluottoja ja sopivat siten kulutukseen.

Nykyisin on hyvin yleistä rahoittaa esimerkiksi lomamatka lainalla. Näin kaikilla on mahdollisuus päästä hetkeksi pois arjen kiireistä. Usein edullisiin matkatarjouksiin törmääkin juuri silloin, kun tilillä ei olisi ylimääräistä. Laina auttaa kuitenkin pääsemään käsiksi edulliseen tarjoukseen.

Kulutusluotto sopii myös hyvin esimerkiksi remontin tai auton rahoitukseen. Joka tapauksessa, voit itse päättää mihin lainaamasi rahat käytät.

Voitko hakea Telefinance lainaa?

Jotta voit helposti ja nopeasti saada lainan Telefinancen kautta, tulee sinun täyttää tietyt vaatimukset. Telefinance haluaa varmistaa, että hakija pystyy maksamaan lainan takaisin ja lainanmyöntäjä saa siten lainaamansa rahat taas takaisin. Lainaa hakee nimittäin yhä useammin henkilöt, joilla ei taloudellisesti ole mahdollisuutta maksaa lainaa takaisin.

Tämä on tietysti sekä lainanmyöntäjän että hakijan suojelemiseksi.
 
Telefinance vaatimukset:
 • 20 vuoden ikä
 • Vähintään 16 000 € vuositulot
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Suomen kansalaisuus tai asunut Suomessa ainakin 3 vuotta

Telefinance-lainan saamiseksi sinun tulee siis täyttää edellämainitut vaatimukset. Jos täytät lainaan vaadittavat ehdot, tarkoittaa se nopeaa ja yksinkertaista lainaprosessia.

Näin haet Telefinancen kautta

Kiinnostuitko lainasta ja täytätkö vaadittavat ehdot? Siinä tapauksessa Telefinance on erinomainen vaihtoehto sinulle. Voit lainata rahat netissä nopeasti ja helposti täyttämällä yhden yksinkertaisen hakemuksen.
 
Näin haet:
 1. Valitse lainasumma ja takaisinmaksuaika
 2. Täytä hakemukseen vaadittavat tiedot
 3. Todista henkilöllisyytesi ja vahvista antamasi tiedot
 4. Allekirjoita lainasopimus*

Voit lähettää lainahakemuksen vuorokauden ympäri. Lainoja maksetaan tilille klo 7-23 välillä. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä Telefinancen asiakaspalveluun.

* Lue lainasopimus aina tarkasti ja huolellisesti läpi ennen sen allekirjoittamista!