Bank Norwegian

Bank Norwegian on yksi suosituimmista lainanmyöntäjistä, joka tarjoaa monimuotoista rahoitusta eri tarpeisiin. Voit hakea kulutusluottoa, lainojen yhdistämistä tai luottokorttia nopeasti ja helposti sähköisellä hakemuksella.

Bank Norwegian kulutusluotto & yhdistelylaina

Lainasumma

1 000 - 60 000 €

Korko

6,99 - 21,99 %

Laina-aika

1 - 15 v

Ikäraja

23 vuotta

Plussat ja miinukset

Vaatimukset

 • 23-vuoden ikä
 • Puhtaat luottotiedot – ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Suomen Väestörekisterissä viimeiset 36 kuukautta (3 vuotta)

Bank Norwegian luottokortti

Luottoraja

1 - 10 000 €

Koroton maksuaika

45 päivää

Korko

19,99 %

Ikäraja

23 vuotta

Plussat ja miinukset

Vaatimukset

 • 23-vuoden ikä
 • Puhtaat luottotiedot – ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Suomen Väestörekisterissä viimeiset 36 kuukautta (3 vuotta)

Bank Norwegianista

Bank Norwegian on yksi suosituimmista lainanmyöntäjistä juuri nyt. Monet varmasti tuntevat Norwegian yhtenä suosituimmista lentoyhtiöistä, mutta heillä on myös pankki toimintaa. Bank Norwegian rekisteröitiin pankiksi vuonna 2007 Norjassa. Vuonna 2013 pankki avasi toimintansa Ruotsissa ja vuonna 2015 pankki aukesi myös Tanskassa sekä Suomessa. Bank Norwegianista on sen jälkeen tullut yksi Pohjoismaiden suosituimmista pankeista.

Yli 1,5 miljoonaa ihmistä on jo Bank Norwegianin asiakkaana – on kyseessä sitten laina, luottokortti tai säästötili. Bank Norwegian on täysin digitaalinen pankki, joka hyödyntää uusinta teknologiaa tarjotakseen mahdollisimman mukavan ja yksinkertaisen asiakaskokemuksen ja kehittää jatkuvasti palveluaan. 

Bank Norwegian eroaa muista lainanmyöntäjistä, sillä he tarjoavat useita eri rahoitusvaihtoehtoja. Voit muun muassa hakea vakuudetonta kulutusluottoa, yhdistää kalliit lainasi yhteen lainaan tai hakea luottokorttia. Eli tarvitset sitten lainojesi yhdistämistä, kertalainaa suurempaan hankintaan juuri nyt tai joustavuutta arkeesi, Bank Norwegian tarjoaa rahoituksen tarpeeseesi.

Bank Norwegian tarjoaa helpon ja nopean palvelun, sillä asiointi tapahtuu sähköisesti netissä. Voit esimerkiksi hakea lainaa tai luottokorttia puhelimellasi. Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen vastaanotat lainpäätöksen välittömästi. Mikäli lainatarjous miellyttää sinua, voit allekirjoittaa sopimuksen ja rahat siirretään tilillesi mahdollisimman nopeasti.

Kulutusluottoja ja yhdistelylainaa myönnetään 60 000 € asti ja luottokorttia 10 000 € luottorajaan asti. Hakemuksen yhteydessä sinun ei tarvitse kertoa, mihin ajattelit käyttää rahasi – ellet tietysti hae lainojen yhdistämistä. Lainaan ja luottokorttiin on eri hakemukset. Mikäli haluat hakea lainojen yhdistämistä, muista valita vaihtoehto lainasumman kirjoittamisen jälkeen. Muista myös merkitä lainahakemukseen, jos haluat hakea yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. 

Kulutusluotto

Vakuudettomat lainat auttavat sekä pienemmissä että suurimmissa hankinnoissa. Ne ovat helppoja ja nopeita saada, sillä lainaan ei vaadita vakuuksia, eikä lainan käyttötarkoitusta tarvitse sen enempää selitellä. Bank Norwegian tarjoaa nopeita lainoja, sillä he tietävät, että joskus rahaa tarvitseen juuri tällä hetkellä, eikä muutaman viikon päästä.

Voit lainata 1 000 – 60 000 € kulutusluottona tai yhdistääksesi lainoja. Molempien lainojen korko on henkilökohtainen ja alkaa 6,99 %. Korko määräytyy henkilökohtaisen luottokartoituksen jälkeen ja suurin todellinen vuosikorko on 30,42 %.

Takaisinmaksuajan voit valita 1-15 vuoden väliltä. Näin jokaisella on mahdollisuus saada omaan talouteen sopiva kuukausierä lainalle. Bank Norwegianin asiakkaana sinulla on mahdollisuus maksaa laina kokonaan tai osittain takaisin milloin tahansa ilman lisäkustannuksia. Eli mikäli valitset pidemmän takaisinmaksuajan, joka tuo alemman kuukausierän sinulle, voit aina tilanteen salliessa lyhentää lainaasi sovittua enemmän, joka taas vuorostaa lyhentää laina-aikaa.

Lainaa hakiessa maksat perustamismaksun joka on 45 tai 90 € riippuen lainasummasta ja tilinhoitomaksu on 3 tai 5 €. Lainan korko pääomitetaan joka kuukausi ja kuukausierän eräpäivä on 15. päivä joka kuukausi.

Voit hakea kulutusluottoa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, joka on suositeltavaa eteenkin suurempien lainasummien kohdalla. Hyvä nyrkkisääntö on, että yli 10 000 € lainaa kannattaa hakea rinnakkaishakijan kanssa. Mikäli suurta lainasummaa hakee yksin, on kielteisen lainapäätöksen riski suurempi, sillä pankki katsoo helposti, että yhdet tulot eivät riitä lainan takaisinmaksuun tai että siihen liittyy liian suuri riski. Hakemalla rinnakkaishakijan kanssa saat myös mahdollisesti edullisemman koron lainallesi, sillä lainan riski on pienempi.

Yhdistelylaina

Bank Norwegian kannustaa lainojen yhdistämiseen, mikäli maksat useita kalliita pikalainoja ja luottoja. Monen pikavipin ja luoton kuukausittaisen kustannukset voivat nimittäin käydä yllättävän kalliiksi sen lisäksi, että usean laskun ja maksun hallitseminen on jo valmiiksi hankalaa.

Mikäli haet lainojen yhdistämistä Bank Norwegianilta, he maksavat vanhat luottosi ja pikalainasi pois ja myöntävät sinulle uuden, suuremman lainan. Näin sinulle jää vain yksi laina lyhennettäväksi useiden sijaan ja säästät rahaa, koska sinulla ei enää ole useita korko-, tilinhoito- tai laskutusmaksuja maksettavana.

Yhdistelylainaa voit hakea samalla lainahakemuksella kuin kulutusluottoa. Muista valitsemasi lainasumman jälkeen vain merkata, että haluat hakea lainojen yhdistämistä. Muuten lainaprosessi on samanlainen – täytät hakemuksen netissä ja saat vastauksen heti.

Yhdistelylainaa ja muutenkin suurempia lainasummia hakiessa on suositeltavaa hakea yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Suuren lainasumman saaminen yksin voi olla epätodennäköistä, sillä pankki voi katsoa, ettei tulosi yksin riitä lainan takaisinmaksuun joka kuukausi. Hakiessasi rinnakkaishakijan kanssa lisäät mahdollisuuksiasi myönteiseen lainapäätökseen ja saat todennäköisesti edullisemman koron. Mikäli haluat hakea rinnakkaishakijan kanssa, merkitse se myös lainahakemukseen ja täytä rinnakkaishakijan tiedot ennen lainahakemuksen lähettämistä.

Luottokortti

Bank Norwegian tuli tunnetuksi juurikin luottokorttinsa ansiosta, kun tavoitteena oli tarjota kilpailukykyinen luottokortti, joka on sidottuna Norwegian-lentoyhtiön Rewards -kanta-asiakasohjelmaan. Bank Norwegianin luottokortista on tullut on erittäin suosittu, eteenkin paljon matkustavien kesken. 

Luottokortilla voit hakea luottoa jopa 10 000 € asti. Bank Norwegian ei veloita vuosimaksua luottokortista eikä käteisnostomaksua. Luottokortissa ei ole kuluja Suomessa tai ulkomailla tehdyistä tavaostoksista.

Kun yhdistät luottokortin Reward-profiiliisi, tienaat CashPoint-pisteitä kaikista Norwegian-kortilla tekemistäsi ostoista. Saat 10 % asti bonusta Cash-Point-pisteinä aina kun lennät Norwegianilla ja saat lisäksi 1 % bonusta CashPoints-pisteinä ostoista 10 000 € asti ja sen jälkeen 0,5 % bonusta.

Tienaamalla CashPoint pisteitä voit esimerkiksi riittävästi pisteitä kerättyäsi ostaa Norwegianin lentoliput pisteillä – eli voit säästää ilmaiseen lentolippuun luottokortin kanssa! Erityisesti paljon matkustaville ja Norwegiania käyttäville henkilöille luottokortti ja pisteiden keräys on järkevää, koska sillä voi kustantaa tulevaisuuden lentoja.

Bank Norwegian tarjoaa lisäksi ilmaisen matkavakuutuksen ja peruutussuojan luottokortin mukana. Voit hakea luottokorttia helpolla nettihakemuksella ja allekirjoitta sopimuksen sähköisesti.

Bank Norwegianin luottokortti on erittäin suosittu, mikä ei ole ihme, sillä luottokortin toiminnot ja edut ovat erinomaisia. Tämän vuoksi luottokortin saamiseksi tulee kuitenkin myös täyttää melko tiukat ehdot. 23-vuoden iän, puhtaiden luottotietojen ja Suomen Väestörekisterissä vähintään 3 vuoden ajan olemisen lisäksi Bank Norwegian tekee luottokelpoisuuskartoituksen, joka tulee läpäistä ennen luottokortin myöntämistä.

Lainaa ilmaiseksi ilman korkoa

Bank Norwegian tarjoaa jopa 45 päivää korotonta maksuaikaa luotollesi. Tämä tarkoittaa tietysti, että mikäli maksat käyttämäsi luoton takaisin 6 viikon sisällä, ei luotosta veloiteta mitään. Voit siis lainata rahaa täysin ilmaiseksi! Mikäli pystyt käyttämään korttia tällä tavalla, on Bank Norwegian luottokortti sinulle erinomainen vaihtoehto, joka tuo joustavuutta ja lisätukea talouteesi ilman kustannuksia.

On kuitenkin tärkeää, että pystyt maksamaan luottosi takaisin korottoman maksuajan sisällä, sillä muuten luottoon lisätään 19,99 % korko. Kun korko lisätään luottoon, tulee luotosta luonnollisesti kalliimpi. Ja mikäli luoton takaisinmaksusta ei selviä, voi luottokortti käydä pidemmällä ajalla erittäin kalliiksi ja pahimmassa tapauksessa aiheuttaa ongelmia talouteesi. Sen vuoksi on tärkeää, että harkitset luottokorttia huolellisesti ennen sen hakemista ja olet varma, että pystyt maksamaan käytetyn luoton takaisin ajallaan.

Mikäli taloutesi kuitenkin on tasapainossa, saat täydellisen tuen talouteesi, jota voit käyttää aina tarvittaessa ja täysin ilmaiseksi!

Voitko hakea Bank Norwegian lainaa tai luottokorttia?

Jotta voit hakea kulutusluottoa, yhdistelylainaa tai luottokorttia Bank Norwegianilta, tulee sinun täyttää tietyt edellytykset. Bank Norwegian haluaa varmistaa, että hakija pystyy maksamaan lainan sovitusti takaisin ilman, että siitä koituu ikäviä ongelmia hakijalle. Samalla Bank Norwegian varmistaa tietysti myös, että lainatut rahat tulevat takaisin.

Ehdot ja vaatimukset ovat tietysti sekä lainanmyöntäjän että hakijan suojelemiseksi. Yleisesti ottaen Bank Norwegianin ehdot ovat tiukemmasta päästä muihin lainanmyöntäjiin verrattuna ja sen vuoksi vain luottokelpoiset ja taloudellisesti vakaat hakijat voivat saada lainan tai luottokortin myönnettyä.

Bank Norwegian vaatimukset:
 • 23 vuotta
 • Puhtaat luottotiedot
 • Suomen Väestörekisterissä viimeiset 36 kuukautta (3 vuotta)
Vaatimusten lisäksi Bank Norwegian tekee luottokelpoisuuskartoituksen ennen lainan tai luottokortin myöntämistä. Tällä tavalla Bank Norwegian varmistaa, että myöntää lainaa tai luottokorttia vain henkilöille, joilla on siihen taloudellisesti varaa.
 

Sinun tulee siis täyttää yllämainitut ehdot sekä lainan että luottokortin myöntämiseksi. Jos täytät vaaditut ehdot, tarkoittaa se nopeaa ja yksinkertaista hakuprosessia ja saat rahat tilillesi mahdollisimman nopeasti.

Näin haet Bank Norwegianilta

Kiinnostuitko lainasta tai luottokortista ja täytätkö vaadittavat ehdot? Siinä tapauksessa Bank Norwegian on erinomainen vaihtoehto sinulle. Voit lainata rahat tai tilata luottokortin netissä nopeasti ja helposti täyttämällä yhden yksinkertaisen hakemuksen.
 
Näin haet lainaa:
 1. Valitse lainasumma 1 000 – 60 000 € väliltä
 2. Merkitse hakemukseen, mikäli haluat yhdistää lainasi
 3. Täytä henkilötietosi ja mahdollisen rinnakkaishakijan tiedot hakemukseen
 4. Täytä hakemukseen vaadittavat tiedot
 5. Todista henkilöllisyytesi
 6. Vahvista antamasi tiedot
 7. Allekirjoita lainasopimus*
Mikäli Bank Norwegian tarvitsee asiakirjoja lainahakemuksesi yhteyteen, he ottavat sinuun erikseen yhteyttä. Lainahakemuksesi käsitellään, kun tarvittavat asiakirjat on vastaanotettu.

Näin haet luottokorttia:
 1. Täytä henkilötietosi luottokorttihakemukseen
 2. Todista henkilöllisyytesi
 3. Vahvista antamasi tiedot
 4. Allekirjoita lainasopimus*

Voit hakea lainaa tai luottokorttia kellon ympäri, mutta lainoja maksetaan tilille aukioloaikojen puitteissa. Lainahakemuksen käsittelyaika on 0-2 pankkipäivää ja tilinsiirto kestää 1-2 päivää.

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit ottaa aina yhteyttä Bank Norwegianin asiakaspalveluun, joka palvelee puhelimitse ja sähköpostilla.

* Lue lainasopimus aina tarkasti ja huolellisesti läpi ennen sen allekirjoittamista!