fAQ

House of Banksin tavoitteena on tehdä lainan hakemisesta yksinkertaista ja helposti ymmärrettävää jokaiselle lainaa tarvitsevalle. House of Banks on koonnut kaikki lainantarjoajat yhdelle sivulle, jotta sinun olisi helppo saada yleiskatsaus eri lainoihin ja lainantarjoajiin. Olemme koonneet eri lainat ja luotot yhdelle selkeälle listalle, josta näet eri lainantarjoajien lainamäärän, koron, takaisinmaksuajan sekä vaaditun ikärajan. Tällä tavalla voit helposti vertailla eri lainoja ja lainantarjoajia, ja turvallisesti valita itsellesi sopivimman ja parhaimman lainan.

Sinä valitset itsellesi mieluisimman lainantarjoajan ja lainan listastamme, ja klikkaamalla kyseistä lainaa, sinut ohjataan lainantarjoajan sivulle, jossa voit lähettää lainahakemuksen eteenpäin. Ja koska lainahakemuksen lähettäminen on maksutonta ja velvoitteetonta, voit myös halutessasi lähettää lainahakemuksen usealle lainantarjoajalle, jotta saat vielä suuremman valikoiman lainatarjouksia, joista valita.

Huomaathan, että House of Banks vertailee lainoja ja lainantarjoajia puolestasi, mutta ei myönnä lainoja. Et siis lainaa rahaa House of Banksilta, vaan lainan myöntää valitsemasi lainantarjoaja, jolle olet lähettänyt lainahakemuksen. Lainakelposuuden päättää myös lainantarjoaja, jolle lainahakemus on lähetetty.

Lainanhakijan tulee olla Suomessa täysi-ikäinen, eli vähintään 18-vuotiasUseat lainantarjoajat vaativat kuitenkin yli 20 vuoden ikää, mutta esimerkiksi joitain pikavippejä myönnetään myös jo 18-19 vuotiaille.

Lisäksi vaaditaan, että lainanhakija on Suomen kansalainen tai Suomessa pysyvästi asuva henkilö. Useat lainanmyöntäjät vaativat, että lainanhakijan tulee olla ollut Suomen väestörekisterissä viimeiset 3 vuotta.

Monet lainantarjoajat vaativat myös, että hakijalla on säännölliset palkka- tai eläketulot.

Luottotietojen tulee myös olla kunnossa, sillä Suomessa ei lähtökohtaisesti myönnetä lainoja henkilöille, joilla on maksuhäiriömerkintöjä.

Lähetä sähköpostia osoitteeseen anni@houseofbanks.com ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Klikkaat kohdasta lainat, säädät summan sinulle sopivaksi, klikkaat “hae lainaa” ja pääset lainahakemukseen.

Tilaamalla uutiskirjeemme vastaanotat kaikki uusimmat tarjoukset. 

Mikä laina sopii minulle?