FAQ - House of Banks

fAQ

House of Banksin tavoitteena on tehdä lainan hakemisesta yksinkertaista ja helposti ymmärrettävää jokaiselle lainaa tarvitsevalle. House of Banks on koonnut kaikki lainantarjoajat yhdelle sivulle, jotta sinun olisi helppo saada yleiskatsaus eri lainoihin ja lainantarjoajiin. Olemme koonneet eri lainat ja luotot yhdelle selkeälle listalle, josta näet eri lainantarjoajien lainamäärän, koron, takaisinmaksuajan sekä vaaditun ikärajan. Tällä tavalla voit helposti vertailla eri lainoja ja lainantarjoajia, ja turvallisesti valita itsellesi sopivimman ja parhaimman lainan.

Sinä valitset itsellesi mieluisimman lainantarjoajan ja lainan listastamme, ja klikkaamalla kyseistä lainaa, sinut ohjataan lainantarjoajan sivulle, jossa voit lähettää lainahakemuksen eteenpäin. Ja koska lainahakemuksen lähettäminen on maksutonta ja velvoitteetonta, voit myös halutessasi lähettää lainahakemuksen usealle lainantarjoajalle, jotta saat vielä suuremman valikoiman lainatarjouksia, joista valita.

Huomaathan, että House of Banks vertailee lainoja ja lainantarjoajia puolestasi, mutta ei myönnä lainoja. Et siis lainaa rahaa House of Banksilta, vaan lainan myöntää valitsemasi lainantarjoaja, jolle olet lähettänyt lainahakemuksen. Lainakelposuuden päättää myös lainantarjoaja, jolle lainahakemus on lähetetty.

Lainanhakijan tulee olla Suomessa täysi-ikäinen, eli vähintään 18-vuotiasUseat lainantarjoajat vaativat kuitenkin yli 20 vuoden ikää, mutta esimerkiksi joitain pikavippejä myönnetään myös jo 18-19 vuotiaille.

Lisäksi vaaditaan, että lainanhakija on Suomen kansalainen tai Suomessa pysyvästi asuva henkilö. Useat lainanmyöntäjät vaativat, että lainanhakijan tulee olla ollut Suomen väestörekisterissä viimeiset 3 vuotta.

Monet lainantarjoajat vaativat myös, että hakijalla on säännölliset palkka- tai eläketulot.

Luottotietojen tulee myös olla kunnossa, sillä Suomessa ei lähtökohtaisesti myönnetä lainoja henkilöille, joilla on maksuhäiriömerkintöjä.

Lähetä sähköpostia osoitteeseen anni@houseofbanks.com ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Klikkaat kohdasta lainat, säädät summan sinulle sopivaksi, klikkaat “hae lainaa” ja pääset lainahakemukseen.

Tilaamalla uutiskirjeemme vastaanotat kaikki uusimmat tarjoukset. 

Mikä laina sopii minulle?

Jos haluat lainata suuremman summan ja nostaa koko lainan, valitset lainan, joka on suuruudeltaan 1 000€ – 70 000€. Lainaa kutsutaan kulutusluotoksi, mutta sillä voi olla myös muita nimiä, esimerkiksi “remonttilaina”. Kulutusluotto on yksi suosituimmista lainoista, jolla voi esimerkiksi kustantaa lomamatkan. Kulutusluottoa hakiessa ei tarvitse selvittää, mihin rahat aiotaan käyttää.

Koska kulutusluottoja on monia, sen oikean lainan löytäminen voi olla hankalaa. Ehdoissa, summissa, takaisinmaksuajassa ja muissa kuluissa on aina eroja, ja siksi eri lainoihin kannattaakin tutustua huolella ennen lainan ottamista. Olemme koonneet kaikki lainat yhdelle sivulle  jossa voit helposti vertailla edellämainittuja tekijöitä, jotta sinun olisi helpompaa valita juuri sinulle sopivin laina.

Jos haluat nostaa lainaa vain silloin, kun sinulla on siihen tarve, joustoluotto (tai jatkuva laina) saattaa olla paras ratkaisu. Kyseessä on lainamuoto, jossa asiakas voi nostaa lainaa tiettyyn rajaan (esimerkiksi 2000€) asti ilman uuden lainahakemuksen ja -sopimuksen tekemistä. Jatkuvaa luottoa lyhennetään kuukausittain.

Joustoluotot löydät täältä.

Jos tarvitset pienempää lainasummaa (esimerkiksi 800€) nopeasti, pikavippi on kätevä vaihtoehto. Pikavippi on vakuudeton laina, joka on suuruudeltaan noin 50 – 1 000€. Pikavippiä voi hakea nopeasti ja helposti netissä, tai vaikka tekstiviestillä.

Monet lainantarjoajat vaativat hakijalta yli 20 vuoden ikää, mutta pikavippejä myönnetään myös 18-19 vuotiaille, jonka takia se on yleinen laina nuorten keskuudessa.

Pikavipit löydät lainalistaltamme.

Jos olet esimerkiksi perustamassa uutta yritystä, yrityslaina on yleinen tapa rahoittaa uutta liiketoimintaa. Yrityslainan avulla kehität ja kasvatat yritystäsi. Olemme koonneet yrityslainat omalle sivulle, jossa pääset helposti vertailemaan niitä. Yrityslainat vaihtelevat 1 000€ – 250 000€ välillä.

Yrityslainojen hakemukset ovat täysin maksuttomia ja velvoitteettomia, kuten kaikki muutkin lainat, jotka voi hakea netissä.

Luottokorttimme tarjoaa luottoa jopa 10 000€ asti ilman vuosi- tai kuukausimaksuja. Luotto on myös koroton jopa 45 päivään asti.

Luottokortti on joustavampi vaihtoehto lainalle, jos toivot enemmän joustavuutta ja turvaa talouteesi. Luottokortti tukee taloutta, ja käytät omien rahojesi sijaan pankilta lainattua rahaa ostostesi tekemiseen, eli siirrät maksamisen myöhemmälle. Luottokortti on kätevä, jos rahalle on tarvetta vaikka ennen palkkapäivää, mutta pankkitili on tyhjä.

Luottokortti sopii henkilöille, joilla on säännölliset tulot ja vakaa talous ja esimerkiksi paljon matkustavalle, koska monet hotellit ja autovuokraamot vaativat luottokorttia varauksiin. Lentoliput on myös järkevä ostaa luottokortilla.

Pin It on Pinterest