Luottokortti I House of Banks - Joustavuutta arkeen

Löydä markkinoiden
paras luottokortti täältä

BANK NORWEGIAN

1 - 10 000 €
  • Koroton maksuaika: 45 päivää
  • Luoton korko: 19,99 %
  • Vuosimaksu: 0 €
  • Ikäraja: 23 vuotta

*Esim. maksulykkäyksen yhteydessä todellinen vuosikorko 21,92%, 1500 €/12kk yhteensä 1668 €.

KOMPLETT BANK

1 - 10 000 €
  • Koroton maksuaika: 50 päivää
  • Luoton korko: 21,40 - 24,90 %
  • Vuosimaksu: 0 €
  • Ikäraja: 20 vuotta

*Korkoesimerkki ostoksen osamaksun yhteydessä: Tod. vuosikorko 23,63%,1000€ / 12kk. Yht: 1198 €. Vuotuinen nimelliskorko ostoista: 21,40% & Vuotuinen nimelliskorko käteisnostoista 24,90%, korko lasketaan nostopäivästä.

Luottokortti

Olemme listanneet luottokortit, jotka tarjoavat mielestämme parhaat tarjoukset etuihin, alennuksiin ja korkoihin liittyen. Joka luottokortista on tehty yhteenveto, josta näkee helposti ja nopeasti luottokortin tärkeimmät tiedot, jotta luottokorttien vertailu olisi mahdollisimman vaivatonta ja yksinkertaista. Voit vertailla esimerkiksi luottokorttien korkoja ja korotonta maksuaikaa.

Mikä on luottokortti?

Luottokortti voi olla mainio apu taloudessa tilanteessa, jossa tarvitset rahaa maksamiseen, mutta tililläsi ei juuri sinä hetkenä ole tarpeeksi rahaa. Tämä voisi esimerkiksi olla kuukauden lopussa ennen palkkapäivää. Luottokortin suurin etu onkin juuri se, että pystyt käyttämään rahaa, jota sinulla ei vielä ole.

Välttääksesi taloudelliset vaikeudet on tärkeää, että maksat luottokortilta käyttämäsi rahat takaisin korottoman maksuajan sisällä. Tällä tavalla voit lainata rahaa ilman, että maksat siitä korkoja! Huomaathan, että kaikki pankit eivät erikseen lähetä luottokorttilaskua joka kuukausi, joten on hyvä pitää kirjaa käytetystä rahasta ja huolehtia sen takaisinmaksusta mahdollisimman nopeasti.

Matkavakuutus

Useat luottokortit tarjoavat ilmaisen matkavakuutuksen, joka tulee luottokortin mukana! Esimerkiksi Bank Norwegianin luottokortissa on ilmainen matkavakuutus mukana. Tämä on yksi syy, miksi esimerkiksi paljon matkustavalla on hyvä olla luottokortti mukana. Lisäksi useat hotellit ja autovuokraamot vaativat luottokorttia varauksiin, jonka takia luottokortti on hyvä olla mukana matkustaessa. Luottokortilla voi myös nostaa rahaa, sekä maksaa ostoksia missä päin maailmaa tahansa. Lentolippujen maksaminen luottokortilla on myös järkevä idea, sillä jos lentoyhtiö peruuttaa lennon – tai menee konkurssiin – rahat saa takaisin.

Edut ja alennukset

Luottokortin haltijat pääsevät käsiksi erilaisiin etuihin ja alennuksiin luottokortilla maksaessa. Alennukset eri verkkokaupoissa ovat yksi esimerkki luottokorttien eduista. Luottokortilla voi myös kerryttää lentopisteitä, joiden avulla voi vaikka kustantaa lentoliput valitsemaansa kohteeseen. Lisäksi luottokorteilla voi kerryttää bonuksia esimerkiksi verkossa tehdyistä ostoksista. 

Luottokortti pähkinänkuoressa

Melkein jokaisella on luottokortti, sillä se on lainaa joustavampi vaihtoehto ja tuo turvaa talouteen.

Luottokortti on mainio vaihtoehto, jos sinulla ei ole äkillistä rahantarvetta, mutta kaipaat joustavuutta arkeesi. Pankkikorttien lisäksi luottokortti toimii hyvänä lisänä tukemaan taloutta.

Luottokortilla maksaessa käytät lainattua rahaa ostoksiisi, mikä tarkoittaa, että voit siirtää maksamisen myöhemmälle. Tämä antaa joustavuutta talouteesi etenkin kuun lopussa ennen palkkapäivää kun rahalle on tarvetta ja tili näyttää tyhjää.

Luottokortti sopii henkilöille, joilla on vakaa talous ja säännölliset tulot. Luottokorttilasku maksetaan kerran kuukaudessa ja jos pidät tästä kiinni, on hankintasi tällöin yleensä korottomia. Eli vältyt lisäkoroilta ja maksat vain käytetyn summan takaisin.

Jos matkustat paljon, luottokortti on erittäin hyvä olla mukana. Monet hotellit ja autovuokraamot vaativat luottokorttia varauksiin, jonka takia paljon matkustavalla on hyvä olla luottokortti. Luottokortilla voi myös nostaa rahaa kaikkialla ja lisäksi monissa korteissa on mukana ilmainen matkavakuutus.

Luottokorttiin on yleensä liitetty monia etuja ja alennuksia, joita pääset hyödyntämään luottokortilla maksaessa.

logo-icon-footer

Kuten lainoissa, luottokorteissa on myös useita eroja hintoihin ja etuihin liittyen. Sen takia on hyvä muistaa vertailla luottokortteja ennen luottokortin tilaamista, jotta löydät varmasti itsellesi sopivimman luottokortin. Aloita luottokorttien vertailu tästä!

Pin It on Pinterest