Blue Finance

Blue Finance tarjoaa nopeaa luottoa, jonka saat heti tilillesi. Voit lainata 100 – 5 000 € ja nostojen tekeminen onnistuu helposti luottorajasi sisällä aina kun tarvitset. Lainan hakeminen onnistuu helpolla nettihakemuksella – oli lainantarpeesi sitten pieni tai suuri. 

Blue Finance Joustoluotto

Lainasumma

100 - 5 000 €

Korko

20 %

Laina-aika

3 - 34 kk

Ikäraja

18 vuotta

Plussat ja miinukset

Vaatimukset

  • Hakijan tulee olla vähintään 18 vuotta
  • Puhtaat luottotiedot – ei maksuhäiriömerkintöjä
  • Henkilökohtainen puhelinnumero ja sähköpostiosoite

Blue Finance

Blue Finance on suomalainen rahoitusyhtiö, joka on auttanut jo 100 000 suomalaista laina-asioissa. Blue Finance myöntää joustoluottoa aina 100 eurosta 5 000 euroon – pieneen sekä suureen tarpeeseen. Blue Financen toiminta perustuu vastuullisuuteen ja läpinäkyvyyteen sekä huolehtii, ettei lainan myöntämisen yhteydessä nouse epäselvyyksiä.

Jos rahantarpeesi on suuri ja sinun pitää saada rahat tilillesi heti, on Blue Financen joustoluotto vaihtoehtosi. Koska joustoluotot ovat lainasummaltaan pienempiä, on luotto yleensä erittäin nopea saada käyttöön. Joustoluotto on mainio tuki talouteen, sillä yllättävien ja odottamattomien menojen tullen rahat ovat aina käsilläsi. Näin saat pienen hengähdystauon talouteesi ja saat maksettua odottamattoman kulusi ja maksat käyttämäsi luoton takaisin myöhemmin.

Blue Finance tarjoaa helpon ja turvallisen ratkaisun lainaan. Voit hakea lainaa kellon ympäri, mutta lainoja maksetaan tilille klo 7-23 välillä. Mikäli tarvitset apua lainahakemuksen kanssa, voit olla yhteydessä Blue Financen asiakaspalveluun joka palvelee arkisin klo 7-23.

Joustoluotto

Blue Finance on täydellinen sinulle, jos kaipaat joustoa kuukausibudjettiisi. Joustoluottoa harkitessa on kuitenkin tärkeä muistaa, että nostettu luotto tulee pystyä maksamaan takaisin. Joustoluotto on erinomainen vaihtoehto silloin kun rahalle on tarvetta nyt ja tässä, mutta tili näyttää tyhjää – esimerkiksi ennen palkkapäivää. Näin saat tarvitsemasi rahat käyttöön heti ja voit maksaa käyttämäsi luoton takaisin myöhemmin – palkkapäivän jälkeen.

Lainaamalla Blue Financelta voit itse määritellä takaisinmaksuaikasi niin, että se sopii juuri sinun talouteesi. Näin voit varmistaa, että selviät kuukausittaisista lainalyhennyksistä varmasti. Blue Finance tarjoaa lisäksi mahdollisuutta esimerkiksi eräpäivän siirtoon mikäli joku kuukausi menee niin tiukille, että lainan lyhennyksestä tulee hankalaa. Tässä tapauksessa sinun tulee kuitenkin ottaa yhteyttä Blue Financen asiakaspalveluun mahdollisimman nopeasti.

Mihin voit käyttää joustoluottoa?

Voit käyttää joustoluottoasi ihan mihin haluat ja rahaa tarvitset. Blue Finance ei määrittele pikalainan käyttötarkoitusta tai vaadi selvitystä lainahaun syyksi. Voit käyttää rahat siis itseesi, perheeseesi, asuntoosi, autoosi tai vain tiukasta kuukaudesta selviämiseen. Muista, että lainaamisessa ei ole mitään häpeällistä tai vaarallista. Laina on erinomainen tuki talouteen, kunhan oma talous on tasapainossa ja lainalyhennyksistä selviää joka kuukausi. Mikäli olet epävarma, pystytkö maksamaan lainasi takaisin, ei lainaa kannata nostaa. Lainaa ei myöskään tule nostaa muiden velkojen maksamiseen, sillä se johtaa vain velkakierteeseen, josta voi olla erittäin vaikea päästä pois.

Tässä yksi esimerkki, milloin Blue Finance joustoluotto toimii erinomaisesti:

Kuvittele, että saat laskun, jota et osannut odottaa. Lasku pitää maksaa heti, mutta koska olet kuukauden loppupuolella, ei tililläsi ole riittävästi katetta laskun maksamiseen. Mikäli sinulla on joustoluottosopimus, voit helposti ja nopeasti nostaa laskuun tarvittavan summan luottotililtäsi omalle tilillesi. Tililläsi on nyt katetta ja pääset maksamaan laskun heti. Viikon päästä saat palkkasi, maksat käyttämäsi luoton takaisin luottotilillesi ja olet selvinnyt odottamattomasta laskustasi.

Voitko hakea Blue Finance joustoluottoa?

Jotta saat tarvitsemasi rahat mahdollisimman helposti ja nopeasti tilillesi, tulee sinun täyttää tietyt vaatimukset lainan saamiseksi. Blue Finance haluaa varmistaa, että lainojen myöntäminen on vastuullista ja turvallista sekä luotonmyöntäjälle että hakijalle ja sen vuoksi hakijoiden tulee täyttää lainaan vaaditut perusedellytykset. 

Blue Finance joustoluoton vaatimukset:
  • 18 vuoden ikä
  • Puhtaat luottotiedot – ei maksuhäiriömerkintöjä
  • Henkilökohtainen puhelinnumero ja sähköpostiosoite

Mikäli täytät edellämainitut vaatimukset, saat tarvitsemasi lainan nopeasti käyttöösi.

Näin haet Blue Finance joustoluottoa

Kiinnostuitko lainasta ja täytätkö vaadittavat ehdot? Siinä tapauksessa Blue Finance on varmasti erinomainen vaihtoehto sinulle. Voit ottaa joustoluoton käyttöösi nopeasti täyttämällä yhden yksinkertaisen lainahakemuksen.

Näin haet:
  1. Aloita lainahakemus täyttämällä puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi
  2. Täytä loput lainahakemuksestasi seuraamalla eri vaiheiden ohjeita
  3. Hyväksy lainatarjous* ja nosta rahat tilille
Voit hakea lainaa kellon ympäri, mutta uusia lainoja myönnetään ja maksetaan klo 7-23 välisenä aikana. Jos haet lainaa muuna aikana, maksetaan laina tilillesi klo 7 jälkeen.
 
Lainahakemus on täysin ilmainen. Mikäli lainahakemuksessa esiintyy ongelmia tai tarvitset apua hakemuksen täyttämiseen, voit aina olla yhteydessä Blue Financen asiakaspalveluun, joka palvelee arkisin klo 7-23.

* Lue lainasopimus huolellisesti läpi ennen lainatarjouksen allekirjoittamista!