Bondora

Bondora tarjoaa juuri sinulle räätälöidyn lainan. Bondoralta saat lainatarjouksen yhdessä minuutissa. Bondora laskee henkilökohtaisten tietojesi ja luottohistoriasi mukaan parhaimman mahdollisen koron lainallesi. Vältyt piilokuluilta, joten voit olla varma, että pystyt maksamaan lainasi takaisin.

Bondora

Lainasumma

500 - 10 000 €

Korko

alk. 9 %

Laina-aika

3 - 60 kk

Ikäraja

18 vuotta

Plussat ja miinukset

Vaatimukset

 • Hakijan tulee olla vähintään 18 vuotta ja enintään 75 vuotta lainasopimuksen päättyessä
 • Hakijan on työsuhteessa tai eläkkeellä ja tulot riittävät kattamaan kaikki kuukausittaiset kulut
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä, laskujen laiminlyöntiä tai ulosottotoimenpiteitä
 • Ei uhkapeliriippuvuutta

Bondorasta

Bondora on rahoitusalan innovaatio jo vuodesta 2009. Bondora on myöntänyt lainoja jo 265,4 miljoonalla eurolla ja asiakkaita Bondoralla on tällä hetkellä 575 505. Bondoralla on 10 vuoden kokemus vakuudettomista lainoista ja toimii tällä hetkellä kolmessa eri maassa.

Keskimääräinen Bondoran myöntämä lainasumma on 2 370 € ja keskimääräinen laina-aika 48 kk (4 v). Bondora on tehnyt lainanhausta helppoa ja vaivatonta teknologian avulla. He takaavat esimerkiksi sen, että mikään pankki ei ole Bondoraa nopeampi.

Sinun ei tarvitse kertoa Bondoralle, mihin tarkoitukseen lainaat. Voit siis käyttää lainaamasi rahat ihan mihin haluat. Saat lainapäätöksen 1 minuutissa lainahakemuksen lähettämisen jälkeen.

Bondoran velvollisuus on tietysti varmistaa, että hakija on oikeutettu hakemaan lainaa, jonka jälkeen he tarjoavat juuri hakijalle sopivaa lainaa. Ja kuten muidenkin pankkien lainat, Bondora tarjoaa lainaa edullisilla koroilla ja henkilökohtaisella tarjouksella.

Bondoralla ei ole piilokuluja, joten tiedät tasan tarkkaan, onko sinulla varaa lainaan ja pystytkö maksamaan lainasi takaisin. Näin vältyt ikäviltä yllätyksiltä.

Lainaa ilman piilokuluja Bondoralta

Bondora ei edellytä vakuuksia tai takaajaa lainallesi. Sen lisäksi Bondora eroaa muista lainanmyöntäjistä piilokuluissa. Lainoissa on nimittäin yleensä sopimuskuluja, viivästymiskorkoja tai laskutuslisiä, joita lainanmyöntäjät eivät esittele selkeäsi, jonka seurauksena kyseiset seikat saattaa jäädä huomaamatta lainasopimusta allekirjoittaessa.

Bondora laskee parhaan mahdollisen korkoprosentin henkilökohtaisten tietojen ja luottohistorian mukaan. Sen lisäksi kaikki lainan kulut ovat kirjattuina selkeästi lainasopimuksessa, joten voit olla varma, että pystyt maksamaan lainasi takaisin.

Muista kuitenkin aina ennen uuden lainan hakemista arvioida huolella, onko sinulla varaa uuteen lainaan. Lue myös lainatarjous huolellisesti läpi, jotta vältyt mahdollisilta ikäviltä yllätyksiltä.

Jos sinulla on maksamattomia pikalainoja, tarjoaa Bondora myös mahdollisuuden näiden maksamiseen Bondora-lainan avulla. Näin pääset eroon pikalainoistasi ja saat uuden lainan, jota lyhennät.

Mihin voit käyttää Bondora lainaa?

Bondora ei kysy lainan käyttötarkoitusta sitä hakiessasi. Voit siis käyttää rahasi juuri siihen, mihin itse haluat.

Yleensä lainaa haetaan kuitenkin esimerkiksi lomamatkan rahoittamiseen, jos esimerkiksi säästöissä ei ole tarpeeksi rahaa lomaan tai omia säästöjä ei halua käyttää lomamatkaan, mutta lomalle olisi kuitenkin mukava lähteä. Lainaa haetaan myös usein kodin remonttien mahdollistamiseen, esimerkiksi uuteen keittiöön tai kylpyhuoneen remontointiin. Monet rahoittavat myös esimerkiksi kodinkoneet lainalla, sillä ne voivat olla melko kalliita.

Lainaa voi myös hakea esimerkiksi auton ostamiseen, mikäli uuden työpaikan takia autolle on tarvetta. Myös suurempia hankitoja voi kustantaa lainalla, mikäli summan maksaminen omalta käyttötililtä tuntuu liian suurelta kustannukselta kuukausibudjettiin nähden. On kuitenkin tärkeää, että suuremmat hankinnat ovat tarkasti harkittuja ja suunniteltuja. Lainaa ei tule nostaa heräteostoksiin tai vain silloin kun tuntuu, että uusi televisio olisi kiva saada.

Muista, että rahan lainaamisessa ei ole mitään pahaa, hävettävää tai vaarallista, kunhan taloutesi on tasapainossa ja varmistat, että pystyt maksamaan lainan myös takaisin.

Voitko hakea Bondora lainaa?

Bondora lainan saamiseksi sinun tulee täyttää tietyt vaatimukset. Vaatimukset ja lainan ehdot on asetettu hakijan sekä luotonantajan suojelemiseksi. Luotonantaja haluaa tietysti varmistaa, että saa lainaamansa rahat takaisin sekä arvioida, onko hakijalla kykyä maksaa laina takaisin joutumatta mahdollisiin taloudellisiin ongelmiin.

Bondoran vaatimukset:
 • Vähintään 18-vuotias ja enintään 75-vuotias lainasopimuksen päättyessä
 • Vakituinen työsuhde tai eläke, joka kattaa lainan kustannukset
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä, laskujen laiminlyöntiä tai ulosottotoimenpiteitä
 • Ei uhkapeliriippuvuutta

Ennen kuin haet lainaa Bondoralta niin varmista, että täytät ylläolevat ehdot. On nimittäin turhaa työtä lähettää lainahakemus, jos ehdot eivät täyty, sillä tällöin lainapäätös on kielteinen. Jos täytät lainan vaatimukset, lainan hakeminen tapahtuu helposti ja nopeasti.

Näin haet Bondoralta

Kiinnostuitko lainasta ja täytätkö vaadittavat ehdot? Siinä tapauksessa Bondora on erinomainen vaihtoehto sinulle. Voit lainata rahat netissä nopeasti ja helposti täyttämällä yhden yksinkertaisen hakemuksen.
 
Näin haet:
 1. Valitse lainasumma
 2. Täytä hakemukseen vaadittavat tiedot
 3. Rekisteröidy ja lähetä hakemus
 4. Valitse sopivin lainatarjous
 5. Todenna henkilöllisyytesi ja allekirjoita lainasopimus*

Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa aina yhteyttä Bondoran asiakaspalveluun.

* Lue lainasopimus aina tarkasti ja huolellisesti läpi ennen sen allekirjoittamista!