Löydä Markkinoiden Paras Laina Täältä

Me teemme kaiken työn puolestasi

Meidän kanssa voit vertailla eri lainoja ja luottokortteja missä ikinä oletkaan – kotona tai matkan päällä. Vertailu hoituu nopeasti, yksinkertaisesti ja helposti juuri niin kuin sen pitääkin!

Klikkaamalla kohdasta lainat pääset lainalistaamme. Näet jokaisesta lainasta yhteenvedon, jotta voit helposti vertailla eri vaihtoehtoja ja valita sinulle mieluisimman tarjouksen. Valittuasi mieleisen lainantarjoajan, klikkaa hae lainaa ja siirryt lainanmyöntäjän lainahakemukseen.

Hakemuksen täyttäminen ja lainatarjousten vastaanotto kaikissa House of Banksin lainoissa on täysin ilmaista sekä velvoitteetonta.

Tilaamalla uutiskirjeemme vastaanotat kaikki uusimmat lainatarjoukset. 

Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen anni@houseofbanks.com ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Meistä

House of Banks on rahoituspalvelu, joka on auttaa sinua tekemään oikeita valintoja lainojen suhteen. Valitsemme vain parhaat lainat valikoimaamme ja löytääksemme parhaimmat rahoitustuotteet sinulle, teemme yhteistyötä monien pankkien ja yhteistyökumppaneiden kanssa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Puolassa ja Espanjassa. Jos haluat nähdä lisää lainayhtiöitä, voit käydä Moneybanker.fi -sivustolla

Ota Yhteyttä

Saadaksesi meidän uusimmat lainatarjoukset ja uutiset, voit rekisteröityä ja tilata uutiskirjeemme. House of Banksin tiimi on vertaillut jo tuhansia lainoja, jotta sinä saat markkinoiden parhaimmat tarjoukset.

[wd_hustle id="newsletter" type="embedded"]

Laina helposti netissä

House of Banks on koonnut Suomen parhaat lainantarjoajat yhdelle sivulle, jotta voimme auttaa sinua sen sopivimman lainan löytämisessä. Lainanhausta on tehty sinulle yksinkertaista ja nopeaa, jotta saat varmasti valittua sinulle parhaimman lainan.  

Lainavertailu on keskeistä lainanhakuprosessissa.

Koska lainojen ehdot ja korot vaihtelevat suuresti lainantarjoajien välillä, on tärkeää, että lainaa hakiessa muistaa vertailla eri lainatarjouksia. Muuten voit edullisen lainan sijaan päätyä ottamaan kalliin lainan, ja siten joutua maksamaan turhasta.

Lainasopimus on sitova vasta sitten, kun se on allekirjoitettu. Tämä tarkoittaa, että voit hakea lainaa useilta lainantarjoajilta ja saada monia lainatarjouksia. Lainantarjoaja lähettää sinulle tarjouksen, joka perustuu niihin tietoihin, jotka olet lainahakemuksen yhteydessä lähettänyt. Luottotietosi tarkistetaan automaattisesti hakemuksen yhteydessä, joten jos luottotietosi eivät ole kunnossa, sinulle ei myönnetä lainaa.

Vastaanotettuasi tarjoukset, voit tutkia lainatarjoukset rauhassa läpi, ja valita ja allekirjoittaa sen tarjouksen, joka on sinulle sopivin ja edullisin. Loppuihin lainatarjouksiin voit olla vastaamatta. Ennen lainatarjouksen allekirjoittamista on kuitenkin tärkeää, että luet lainasopimuksen huolellisesti läpi, jotta vältyt ikäviltä yllätyksiltä.

Kun laina on hyväksytty ja allekirjoitettu, rahat siirretään tilillesi mahdollisimman nopeasti lainantarjoajasta riippuen. Jotkut lainantarjoajat siirtävät rahat tilille jopa tunnissa, toisilla rahojen siirto voi kestää muutaman päivän.

Mitä Asiakkaamme Sanovat Meistä

SSL Safe

Vertailu

Pankkneuvonta

Asiantuntijat