Ferratum

Ferratum auttaa sinua kattamaan pienemmät ja suuremmatkin kulut sekä toteuttamaan unelmasi. Joustoluotto tuo joustavuutta arkeen ja voit nostaa luottoa aina tarvittaessa ilman uuden hakemuksen tekemistä. Maksat tietysti vain käyttämästäsi luotosta. Takaisinmaksu tapahtuu oman taloudellisen tilanteen mukaan. Nopea lainapäätös.

Ferratum Joustoluotto

Lainasumma

1 - 2 000 €

Korko

20 %

Laina-aika

3 - 54 kk

Ikäraja

20 vuotta

Plussat ja miinukset

Vaatimukset

 • Hakijan tulee olla vähintään 20 vuotta
 • Puhtaat luottotiedot
 • Hyvä maksukäytöshistoria
 • Vakituinen osoite Suomessa

Ferratumista

Ferratum on ollut lainamarkkinoilla jo 10 vuotta, joten heillä on paljon kokemusta lainoista. Tällä hetkellä Ferratum on yksi maailman johtavimmista lainanmyöntäjistä ja toimii yli 22 maassa. Luotettavat joustoluotot ovat Ferratumin erityisosaaminen.

Ferratum pyrkii tarjoamaan asiakkailleen nopean ja helpon palvelun, jotta saat tarvitsemat rahasi heti käyttöösi – kahden arkipäivän jälkeen voi nimittäin olla jo liian myöhäistä. Rahat voit tietysti käyttää juuri siihen mihin tarvitset, sillä sinun ei nimittäin tarvitse kerto lainanhakusi syytä.

Saat lainapäätöksen yleensä 5 minuutissa lainahakemuksen lähettämisen jälkeen. Rahat saat heti tilillesi, tosin klo 7-23 välisenä aikana. Nykyisenä asiakkaana rahansiirrot tehdään kuitenkin kellon ympäri.

Ferratum joustoluoton uutena asiakkaana saat ensimmäiset 30 päivää ilman korkoja ja kuluja. Et tarvitse vakuuksia tai takaajaa lainallesi. Sinulla on 14 päivän peruutusoikeus ja voit milloin tahansa maksaa koko lainasi takaisin.

Olet varmasti turvallisissa käsissä, jos lainaat Ferratumilta. He tietävät mitä he tekevät ja heillä on jo monen vuoden kokemus siitä.

Lainaa ilman korkoja ja kuluja Ferratum Joustoluotolla

Ferratumin uutena asiakkaana sinulle tarjotaan lainaa ilman korkoja ja kuluja ensimmäiset 30 päivää. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse maksaa lainasta ensimmäisenä kuukautena. Jos taas pystyt maksamaan käyttämäsi luoton takaisin 30 päivän sisällä, saat lainasi täysin ilmaiseksi.

Huomaa kuitenkin, että korko- ja kuluvapaiden päivien jälkeen lainallesi lisätään korko. Näin alkaa lainasopimuksessa sovittu takaisinmaksu. Tämä ei tietystikään ole monelle ongelma, mutta jotkut voivat olla kykenemättömiä lainan sovittuun takaisinmaksuun. Siksi on tärkeää, että harkitset tarkkaan ennen lainan ottamista, pystytkö maksamaan sen takaisin sovitusti.

Ferratum on täydellinen sinulle, jos tarvitset lisää joustoa kuukausibudjettiisi, mutta pystyt myös maksamaan käyttämäsi luoton nopeasti takaisin. Ferratum tarjoaa kuitenkin myös mahdollisuuden lyhentää lainaa oman talouden mukaan. Jos et siis pysty maksamaan koko lainaa takaisin nopeasti, voit sopia lainan takaisinmaksun pienemmissä erissä, joka sopii juuri sinun talouteesi.

Mihin voit käyttää joustoluottoasi?

Joustoluoton käyttötarkoituksen määrität ihan itse, sillä Ferratum ei aseta määrityksiä lainan käyttötarkoitukselle. Voit siis käyttää rahat itsesi hemmotteluun, parisuhteeseesi tai vaikka vaan helpottamaan tiukkaa kuukautta. Muista, että rahan lainaamisessä ei ole mitään väärää, vaarallista tai häpeällistä, jos taloutesi on tasapainossa.

Ferratum Joustoluoton avulla saat hengähdystauon taloutesi suhteen. Odottamattomien menojen tullessa turvaverkko on tärkeä ja rauhoittaa. Päätät tietysti itse kuinka suuren summan nostat ja maksat vain nostamastasi summasta. Ferratum tarjoaa 2 000 € luottorajan käyttöösi, jonka saat heti luottotietojesi tarkistamisen jälkeen. Ferratum tekee kaikille hakijoille automaattisen luottotietojen tarkistuksen ja arvioi sen perusteella, onko laina hakijalle sopiva. Tämä on tietysti vain hakijan eduksi, jotta mahdollisilta taloudellisilta ongelmilta vältytään. Katso vaihtoehtoiset pikalainat.

Voitko hakea Ferratum Joustoluottoa?

Jotta voit helposti ja nopeasti saada Ferratumin lainan, tulee sinun kuitenkin täyttää tietyt vaatimukset. Ferratum haluaa nimittäin varmistaa, että hakija pystyy maksamaan lainan takaisin ja saa siten lainaamansa rahat taas takaisin. Lainaa hakee nimittäin yhä useammin henkilöt, joilla ei taloudellisesti ole mahdollisuutta maksaa lainaa takaisin.

Tämä on tietysti sekä lainanmyöntäjän että hakijan suojelemiseksi.
 
Ferratum Joustoluoton vaatimukset:
 • 20 vuotta
 • Puhtaat luottotiedot
 • Hyvä maksukäytöshistoria
 • Vakituinen osoite Suomessa

Ferratum-lainan saamiseksi sinun tulee siis täyttää edellämainitut vaatimukset. Jos täytät lainaan vaadittavat ehdot, tarkoittaa se nopeaa ja yksinkertaista lainaprosessia ja saat rahat tilillesi jopa tunnissa.

Näin haet Ferratum Joustoluottoa

Kiinnostuitko lainasta ja täytätkö vaadittavat ehdot? Siinä tapauksessa Ferratum on erinomainen vaihtoehto sinulle. Voit lainata rahat netissä nopeasti ja helposti täyttämällä yhden yksinkertaisen hakemuksen.
 
Näin haet:
 1. Valitse lainasumma
 2. Täytä hakemukseen vaadittavat tiedot
 3. Todista henkilöllisyytesi
 4. Vahvista antamasi tiedot
 5. Allekirjoita lainasopimus*

Voit hakea lainaa kellon ympäri, mutta uusia lainoja myönnetään ja maksetaan klo 7-23 välisenä aikana. Jos haet lainaa muuna aikana, maksetaan laina tilillesi klo 7 jälkeen. Tämä koskee kuitenkin vain Joustava-luoton asiakkaiden ensimmäistä nostoa, sillä nykyisille asiakkaille laina maksetaan vuorokauden ympäri.

Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa aina yhteyttä Ferratumin asiakaspalveluun. Ferratumin asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8-20.

* Lue lainasopimus aina tarkasti ja huolellisesti läpi ennen sen allekirjoittamista!