Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus kilpailuttaa lainasi ilmaiseksi ja ilman sitoutumispakkoa. Voit kilpailutta vanhan lainasi tai hakea uuttaa lainaa aina 60 000 € asti. Uudet lainat kilpailutetaan automaattisesti, jotta saat varmasti parhaan lainan.

Lainasumma

1 000 - 60 000 €

Korko

4,99 - 20 %

Laina-aika

1 - 15 v

Ikäraja

20 vuotta

Plussat ja miinukset

Vaatimukset

  • 20 vuoden ikä
  • Puhtaat luottotiedot

Freedom Rahoituksesta

Freedom Rahoitus on kokenut lainanvälittäjä jo vuodesta 1999 ja toimii Suomen lisäksi myös muissa Pohjoismaissa. Suomessa Freedom Rahoitus aloitti vuonna 2008 ja on siitä asti auttanut useita tyytyväisia suomalaisia.

Freedom Rahoituksen tavoitteena on löytää asiakkailleen paras mahdollinen lainaratkaisu kaikkiin mahdollisiin tilanteisiin ja sen vuoksi Freedom Rahoitus tekee yhteistyötä yli 20 pankin ja luotonmyöntäjän kanssa. Jotta jokainen asiakas löytäisi juuri sopivan lainan mahdollisimman nopeasti ja yksinkertaisesti on Freedom Rahoitus tehnyt lainanhausta helppoa ja lainaa voi hakea netin tai puhelimen välityksellä. Saat henkilökohtaisen lainaneuvojan hakuprosessin tueksi.

Freedom Rahoitus ei peri palvelusta mitään maksua, joten voit kilpailuttaa lainat ilmaiseksi ja ilman sitoutumispakkoa. Voit lainata 1 000 – 60 000 € väliltä ja valita takaisinmaksuajan, joka sopii parhaiten talouteesi (1-15 vuotta). Freedomin lainahakemuksesta näet myös suuntaa antavan kuukausierän.

Vastuulliset ja kokeneet lainanmyöntäjät

Freedom Rahoitus on lainanvälityspalvelu eli he lähettävät hakemuksesi usealle pankille ja luotonmyöntäjälle puolestasi. Freedom Rahoitus ei siis myönnä lainoja vaan toimii lainanvälittäjänä. Puolueettomuus ja rehellisyys on Freedom Rahoituksen tärkeimpiä arvoja, jotta jokainen asiakas saa varmasti parhaat ehdot lainalleen.

Lainahakemuksen täytettyäsi ja lähetettyäsi saat lainatarjoukset Freedomin verkkopalveluun. Koska Freedom Rahoituksella on yli 20 yhteistyökumppania, voit teoriassa saada lainatarjouksen jopa 20 eri lainanmyöntäjältä. Voit rauhassa vertailla lainatarjouksia ja valita niistä sinulle sopivimman. Tavoitat siis yhdellä hakemuksella 20 eri luotonmyöntäjää ja saat kaikki lainatarjoukset yhteen paikkaan selkeästi.

Freedom Rahoitus tekee yhteistyötä vain luotettavien ja tunnettujen pankkien kanssa, jotta lainanhaku on varmasti turvallista. Kaikki lainanmyöntäjät myöntävät vakuudettomia lainoja, joita voit käyttää valitsemaasi tarkoitukseen – on se sitten auto, remontti tai lomamatka. Voit olla varma, että lainanhaku sujuu ammattimaisesti ja sujuvasti, sillä olet tekemisissä vain kokeneiden pankkien kanssa. Näet kaikki yhteistyökumppanit Freedom Rahoituksen kotisivuilta.

Saat nopean lainapäätöksen, jotta saat rahoituksesi kuntoon mahdollisimman pian hakemuksen lähettämisen jälkeen. Lainatarjouksen hyväksyminen käy helposti verkkopankkitunnuksilla ja rahansiirtoon menee yleensä muutama päivä. Voit kuitenkin parhaimmassa tapauksessa saada rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Kilpailuta lainasi - mihin ikinä lainaatkaan

Freedom Rahoituksen kautta haettavat lainat ovat vakuudettomia. Sinun ei siis tarvitse lainahakemuksen yhteydessä kertoa mihin tarkoitukseen aiot lainaamasi rahat käyttää – ellet tietysti hae yhdistelylainaa. Voit myös kilpailuttaa nykyisen lainasi, joka on järkevä muistaa tehdä aina silloin tällöin.

Palvelun avulla säästät aikaa ja vaivaa. Saat vastauksen nopeasti – yleensä samana päivänä, mikäli haet lainaa arkipäivänä. Prosessi voi sujua niinkin nopeasti, että saat rahat tilillesi jopa saman päivän aikana.

Sinun tehtäväsi on täyttää lainahakemukseen tarvittavat tiedot ja lähettää hakemus Freedom Rahoitukselle. Sen jälkeen Freedom Rahoitus välittää lainahakemuksesi yhteistyökumppaneilleen, jotka tekevät hakemuksesi perusteella lainapäätöksen sekä mahdollisen lainatarjouksen. Lainanmyöntäjät tietävät, että hakemuksesi tulee Freedom Rahoituksen kautta, joten he tietävät myös että kilpailu asiakkuudestasi on kovaa. Näin jokainen pankki lähettää varmasti parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Vastaanottamistasi lainatarjouksista sinä valitset sen parhaimman. Tämä on lainojen kilpailutusta.

Voitko hakea lainaa Freedom Rahoituksen kautta?

Myönteisen lainapäätöksen saamiseksi tulee sinun täyttää pankin tai luotonmyöntäjän asettamat ehdot. Koska Freedom Rahoitus ei myönnä lainaa, he eivät myöskään voi asettaa tiettyjä kriteereitä lainalle. Pankeille ja lainanmyöntäjille on kuitenkin tärkeintä, että hakija pystyy maksamaan lainan sovitusti takaisin. Pankit eivät myöskään myönnä hakijoille, joilla on liian suuri riski ajautua ongelmiin lainan takaisinmaksun kanssa. 

Yleiset vaatimukset:
  • 20 vuotta
  • Puhtaat luottotiedot

Mikäli sinulla on puhtaat luottotiedot ja taloutesi on tasapainossa, saat varmasti lainahakemuksesi hyväksytyksi. Jos sinulla taas on esimerkiksi pienet tulot, voi lainan saaminen olla vaikeampaa eteenkin suurempien lainasummien kohdalla. Freedom Rahoitus neuvoo asiakkaitaan hakemaan lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, mikäli tulot ovat pienet tai haussa on suuri lainasumma.

Näin haet lainaa Freedom Rahoituksen kautta

Lainaa kannattaa hakea Freedom Rahoituksen kautta, sillä lainasi kilpailutetaan automaattisesti ja saat samalla vertailtua lainat ennen lainatarjouksen allekirjoittamista. Näin saat varmasti parhaimman ja sinulle sopivimman lainan. 

Näin haet:
  1. Valitse lainasumma ja laina-aika
  2. Täytä hakemukseen vaadittavat tiedot
  3. Vastaanota lainapäätös ja lainatarjoukset
  4. Vertaile lainatarjouksia ja valitse sinulle paras vaihtoehto
  5. Allekirjoita lainasopimus*
Voit hakea lainaa milloin tahansa, mutta lainahakemuksia käsitellään arkipäivisin. Mikäli lähetät hakemuksesi arkipäivänä, saat lainapäätöksen yleensä myös saman päivän aikana.
 

* Lue lainasopimus aina tarkasti ja huolellisesti läpi ennen sen allekirjoittamista!