Komplett Bank

Komplett Bank tarjoaa luottokorttia kaikille yli 23 vuotta täyttäneille hakijoilla. Mikäli sinulla ei ole äkillistä rahantarvetta ja kaipaat joustavuutta talouteesi ja tukea arjen hankintoihin, on luottokortti erinomainen vaihtoehto. Luottokortin avulla pääset käsiksi useisiin etuihin ja alennuksiin ja kerrytät bonuksia jokaisesta ostoksestasi. Saat myös mukaasi kattavan vakuutuspaketin.

Komplett Bank luottokortti

Lainasumma

1 - 10 000 €

Koroton maksuaika

50 päivää

Korko

21,87 %

Ikäraja

23 vuotta

Plussat ja miinukset

Vaatimukset

 • Hakijan tulee olla vähintään 23 vuotta
 • Puhtaat luottotiedot
 • Hyvä maksukäytöshistoria
 • Vakituinen osoite Suomessa
 • Vaatii verkkopankkitunnukset 

Komplett Bankista

Komplett Bank on vuonna 2014 perustettu norjalainen pankki, joka tarjoaa rahoituspalveluita monessa muodossa. Yksi heidän suosituimmista tuotteistaan onkin heidän erinomainen vaihtoehto luottokorttiin. Komplett Bank on tunnettu vakuudettomista tuotteista edullisin ehdoin. 

Luottokorttia voi hakea kaikki yli 23 vuotta täyttäneet hakijat, joilla on puhtaat luottotiedot. Luottokorttihakemuksen voi lähettää helposti netin kautta ja luottokorttisopimuksen allekirjoittaminen hoituu myös helposti verkkopankkitunnuksilla.

Komplett Bank tarjoaa mahdollisuuden liittää luottokortti Apple Pay sekä Google Pay sovelluksiin. Näin luottokortti kulkee digitaalisesti mukanasi ja tarjoaa erittäin turvallisen tavan maksaa ostoksia. Kerrytät tietysti bonuksia ostoksistasi samalla tavalla kuin ”tavallisella” luottokortilla.

Mikäli harkitset luottokorttia, tarjoaa Komplett Bank edullisen ja tuottavan tuen talouteesi. Saat jopa 50 päivän korottoman maksuajan luotollesi ja luottokortissa ei myöskään ole vuosimaksua.

Komplett Bank luottokortin edut ja alennukset

Komplet Bankin luottokortti tarjoaa monia muita etuja 10 000 € luottorajan ja ilmaisen vuosimaksun lisäksi.

Komplett Bank tarjoaa mahdollisuuden kerryttää bonuspisteitä jokaisesta ostoksestasi. Saat 2 % verkossa tehdyistä ostoista Mastercard-tunnuksin merkityissä liikkeissä ja 1 % muista ostoksista. Sinulla on mahdollisuus kerryttää jopa 500 bonuspistettä kuukaudessa ja 2 000 pistettä vuodessa. Käteisnostoista ja tilinsiirroista ei kuitenkaan kerry bonuksia.

Luottokortin mukana tulee myös kattava vakuutuspaketti. Voit saada muun muassa matka- ja peruutusvakuutuksen, ostoturvavakuutuksen, henkilöllisyysvarkausvakuutuksen sekä vapaavalintaisen maksuturvavakuutuksen.

 Sinulla on myös mahdollisuus korkovapaaseen maksulykkäykseen, mikäli et jonain kuukautena pystyy maksamaan luottokorttilaskuasi takaisin. Voit siirtää ostoksen maksua helposti netissä, mikäli teet sen ostokuukauden aikana. Maksulykkäys koskee vain valitsemaasi kertaostosta ja mikäli tarvitset maksulykkäystä usealle ostokselle, tulee sinun maksaa maksylykkäyskulu erikseen joka ostolle.

Mihin luottokorttia voi käyttää?

Yleensä ostoksia maksetaan pankkikortilla, mutta joissain tapauksissa ihmisillä on taipumus käyttää luottokorttia. Etenkin verkossa tehtäviä ostoksia sekä ulkomailla ostettaessa luottokorttia käytetään usein. Esimerkiksi lentoja ostetaan myös yleensä luottokortilla, sillä mikäli lento peruttaisiin tai lentoyhtiö menisi konkurssiin, saa rahat yleensä takaisin luottokortin mukana tulevan vakuutuksen avulla. Sama pätee esimerkiksi konserttilippuihin.

On myös joitain paikkoja, missä ei voi maksaa pankkikortilla. Esimerkiksi hotellit sekä autovuokraamot vaativat yleensä luottokorttia varauksiin takuudeksi. Näin he välttävät, että asiakas esimerkiksi lähtisi maksamatta. Verkkokaupoissa maksaminen luottokortilla on myös yleistä, sillä näin vaatteet voi tilata kotiin sovitettavaksi ilman, että rahat poistuvat omalta käyttötililtä. Vaatteet sovitettua voi sitten joko pitää ne tai palauttaa.

Monet tekevät sen lisäksi suuria ostoksia luottokortilla. Näin suurta summaa ei tarvitse maksaa pois omalta käyttötililtä, joka voisi johtaa esimerkiksi tiukkaan taloudelliseen kuukauteen. Luottokortilla maksaessa ostoksen voi maksaa takaisin esimerkiksi erissä, jotta kuukausierät ja maksut sopivat paremmin omaan talouteen.

Voinko hakea Komplett Bank luottokorttia?

Jotta voit hakea Komplett Bankin luottokorttia tulee sinun täyttää tietyt vaatimukset. Komplett Bank haluaa varmistaa, että luottokortin haltijat ovat luottokortin vastuullisia käyttäjiä ja että luottokortin hakijoilla on taloudellisesti varaa luottokorttiin. Näin he välttävät myöntämästä luottokorttia henkilöille, joilla ei ole siihen varaa. Komplett Bank haluaa tietysti tarkistaa, että heidän asiakkaat pystyvät maksamaan käyttämänsä luoton takaisin sovitussa ajassa. Mikäli luottoa ei makseta takaisin ajoissa, menee kortti käyttökieltoon saman tien. Tämä on tietysti sekä luotonmyöntäjän että luotonottajan hyväksi.

Komplett Bankin vaatimukset:

 • 23 vuoden ikä
 • Ei maksuhäiriömerkiintöjä
 • Säännölliset tulot
 • Vakituinen osoite Suomessa
 • Verkkopankkitunnukset

Luottokortin saamiseksi sinun tulee siis täyttää ylläolevat vaatimukset. Mikäli täytät luottokorttiin vaadittavat ehdot, tarkoittaa se nopeaa ja helppoa hakuprosessia.

Näin haet luottokorttia

Kiinnostuitko luottokortista ja vaikuttaako se sinulle sopivalta vaihtoehdolta? Täytätkö luottokortin vaatimukset? Siinä tapauksessa Komplett Bankin luottokortti on erinomainen vaihtoehto sinulle. Voit hakea luottokorttia helposti netissä täyttämällä yhden nopean hakemuksen.

Näin haet:

 1.  Täytä luottokorttihakemus huolellisesti.
 2.  Lue lainasopimus läpi
 3. Vahvista antamasi tiedot ja allekirjoita sopimus*
Voit hakea luottokorttia netissä ympäri vuoronkauden. Mikäli sinulla on kysyttävää, voit olla aina yhteydessä Komplett Bankin asiakaspalveluun, joka palvelee puhelimitse ja sähköpostilla arkisin klo 9-16.
 
* Lue luottosopimus aina huolellisesti läpi ennen luottokorttisopimuksen allekirjoittamista. 

Luottokortti

Olemme listanneet luottokortit, jotka tarjoavat mielestämme parhaat tarjoukset etuihin, alennuksiin ja korkoihin liittyen. Joka luottokortista on tehty yhteenveto, josta näkee helposti ja nopeasti luottokortin tärkeimmät tiedot, jotta luottokorttien vertailu olisi mahdollisimman vaivatonta ja yksinkertaista. Voit vertailla esimerkiksi luottokorttien korkoja ja korotonta maksuaikaa.

Mikä on luottokortti?

Luottokortti voi olla mainio apu taloudessa tilanteessa, jossa tarvitset rahaa maksamiseen, mutta tililläsi ei juuri sinä hetkenä ole tarpeeksi rahaa. Tämä voisi esimerkiksi olla kuukauden lopussa ennen palkkapäivää. Luottokortin suurin etu onkin juuri se, että pystyt käyttämään rahaa, jota sinulla ei vielä ole.

Välttääksesi taloudelliset vaikeudet on tärkeää, että maksat luottokortilta käyttämäsi rahat takaisin korottoman maksuajan sisällä. Tällä tavalla voit lainata rahaa ilman, että maksat siitä korkoja! Huomaathan, että kaikki pankit eivät erikseen lähetä luottokorttilaskua joka kuukausi, joten on hyvä pitää kirjaa käytetystä rahasta ja huolehtia sen takaisinmaksusta mahdollisimman nopeasti.

Kuinka luottokortti toimii?

Luottokortille myönnetään tietty luottoraja, joka on käytössäsi joka kuukausi. Voit siis käyttää luottoa ostoksiisi myönnettyyn luottorajaan asti.

Käytetty luotto tulee tietenkin maksaa takaisin ja luotto maksetaan yleensä kuukauden sisällä takaisin. Luottokorteissa on yleensä koroton maksuaika, joka tarkoittaa, että voit käyttää luottoa maksamatta siitä mitään. Voit siis toisin sanoen lainata rahaa ilman korkoja. Luottokorttia voikin ajatella joustavana lainana, joka on aina tarvittaessa käytössäsi.

Käytetty on luotto on kuitenkin tärkeä maksaa takaisin korottoman maksuajan sisällä, sillä muuten luottoon lisätään korko. Muuten käytetty luotto voi muuttua kalliiksi lainaksi. Tämän vuoksi luottokortin haltijalla tulee olla erittäin tasapainoinen talous, jotta luottokorttilaskun muistaa (ja pystyy) maksamaan takaisin ajallaan. 

Mikäli sinulla ei ennen ole ollut luottokorttia, on hyvä idea aloittaa luottokortin käyttö pienemmillä summilla. Näin voit katsoa, sopiiko luottokortti sinulle ja pystytkö hallitsemaan korttia niin, että se on vahva tuki talouteesi eikä aiheuta ongelmia. Voit myöhemmin aina korottaa luottorajaasi kun luottokortin käytöstä on tullut varmaa.

Matkavakuutus

Useat luottokortit tarjoavat ilmaisen matkavakuutuksen, joka tulee luottokortin mukana! Esimerkiksi Bank Norwegianin luottokortissa on ilmainen matkavakuutus mukana. Tämä on yksi syy, miksi esimerkiksi paljon matkustavalla on hyvä olla luottokortti mukana. Lisäksi useat hotellit ja autovuokraamot vaativat luottokorttia varauksiin, jonka takia luottokortti on hyvä olla mukana matkustaessa. Luottokortilla voi myös nostaa rahaa, sekä maksaa ostoksia missä päin maailmaa tahansa. Lentolippujen maksaminen luottokortilla on myös järkevä idea, sillä jos lentoyhtiö peruuttaa lennon – tai menee konkurssiin – rahat saa takaisin.

Edut ja alennukset

Luottokortin haltijat pääsevät käsiksi erilaisiin etuihin ja alennuksiin luottokortilla maksaessa. Alennukset eri verkkokaupoissa ovat yksi esimerkki luottokorttien eduista. Luottokortilla voi myös kerryttää lentopisteitä, joiden avulla voi vaikka kustantaa lentoliput valitsemaansa kohteeseen. Lisäksi luottokorteilla voi kerryttää bonuksia esimerkiksi verkossa tehdyistä ostoksista. 

Esimerkki luottokortin käytöstä

Lomaa suunnitellessa suurin osa etsii hyviä tarjouksia lentoihin ja hotelleihin liittyen. Jokaisella on eri toiveita ja vaatimuksia matkaltaan, mutta yksi asia on sama jokaiselle – edullinen matka. Yleensä edulliset tarjoukset tulevat kuitenkin vastaan juuri silloin kun oman pankkitilin saldo on tiukilla – esimerkiksi ennen palkkapäivää. Näin monilta voi jäädä hyvä tarjous hyödyntämättä.

Näissä tilanteissa luottokortti on mainio apu. Kaikki luottokortin omaavat henkilöt voivat nimittäin tarttua tarjoukseen, vaikka oman pankkitilin saldo ei juuri sinä hetkenä antaisi periksi. Matkan voi siis varata luottokortilla ja sen maksamisen voi siirtää palkkapäivään. Samalla tienaat tietysti bonuksia ja olet valmiiksi vakuutettu tulevalle matkallesi!

Milloin luottokortti kannattaa hankkia?

Vaikka olisit täysi-ikäinen, ei luottokortin hankkiminen nuorena välttämättä ole hyvä idea. Itse asiassa useat luottokorttifirmat eivät edes myönnä luottokorttia 18 vuotiaille. Luottokortti sopii henkilöille, joilla on vakaa talous ja säännölliset tulot. Käytetty luotto tulee nimittäin maksaa joka kuukausi takaisin ja mikäli siihen ei ole varaa, voi luottokortista tulla yksi talouden ongelmakohdista.

Jos sinulla on säännölliset tulot ja vakaa talous, luottokortti voi olla erinomainen tuki talouteesi pankkikorttisi rinnalle. House of Banksin tarjoamissa luottokorteissa on lisäksi kuukauden koroton maksuaika, joten et maksa käyttämästäsi luotosta mitään, jos pystyt maksamaan luoton takaisin kuukauden sisällä.

Mikäli tulosi ovat pienet tai epäsäännölliset, emme suosittele luottokortin hankkimista, sillä siitä voi koitua negatiivisia seurauksia sen sijaan, että se toimisi sopivana talouden tukena.

Mikäli haluat hakea luottokorttia, tulee sinun löytää juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Vasta kun olet löytänyt itsellesi varmasti parhaimman luottokortin, kannattaa sitä hakea. Muuten luottokortti voi tulla kalliiksi.

Luottokorttityypit

Eri luottokorteissa on erilaisia etuja. Kun etsit sopivaa luottokorttia, tulee sinun miettiä minkälaisia etuja ja ominaisuuksia toivot luottokortiltasi, jotta voit valita sinulle sopivimman vaihtoehdon. Jokaisessa luottokortissa on omat edut ja puutteet. Luottokorttia etsiessäsi sinun kannattaa harkita muun muassa seuraavia tekijöitä.

 • Luottokortin vuosimaksu
 • Mahdolliset liitetyt matka- ja muut vakuutukset
 • Mahdollinen ostoturva
 • Luottoraja per päivä
 • Luottoraja per kuukausi
 • Bonukset (esimerkiksi lentopisteet, ravintoloiden alennukset jne…)
 • Turvallisuus
 • Lähimaksu

Voit ongelmitta omistaa useitakin luottokortteja eri pankeilta ja luotonmyöntäjiltä, jos taloutesi on kasassa, olet hyvin perillä taloudestasi ja tiedät, että pysyt ajantasalla eri korteistasi. Mikäli tietty luottokortti ei sovi sinulle, voit siinä tapauksessa siirtyä toisen kortin käyttämiseen. Hyvä vinkki on kokeilla luottokorttia ja katsoa tuoko se toivottua tukea talouteen vai onko se kohdallasi tarpeeton.

Tutustu House of Banksin luottokorttien ominaisuuksiin tästä!

Luottokorttien plussat ja miinukset

Luottokortin sopivuutta omaan talouteen voi olla joskus vaikea arvioida. Mikäli taloutesi on kunnossa ja olet hyvin perillä siitä, luottokortti on selvästi paras vaihtoehtosi muiden lainamuotojen joukosta. Luottokortin avulla voi tienata esimerkiksi pisteitä, jotka voit kuluttaa asioihin, jotka muutenkin ostaisit. Esimerkiksi jos lennät paljon, lentopisteiden kerääminen on hyvä idea, sillä tiedät että tulet ostamaan lentolipun myöhemminkin, jonka voit sitten kustantaa pisteilläsi. Pidemmällä ajalla voit siis tienata rahaa korttia oikein käyttämällä.

Jotkut luottokortit ovat kuten alennuskortit, joita käyttämällä saat alennusta luottokortilla tehdyistä maksuista. Erona alennuskortteihin on vain se, että jos löydät itsesi tilanteesta jossa tarvitset rahaa, rahat ovat käytettävänäsi.

Plussat

 • Saat yleensä käyttöösi korottoman maksuajan, joka vaihtelee 30-45 päivän välillä
 • Bonusohjelmat, jossa on mahdollisuus kerätä pisteitä eri tarkoituksiin
 • Alennuksia ostoksista
 • Jopa 10 000 € luotto riippuen luottokortista
 • Alhainen korko tai ei korkoa
 • Ilmainen matkavakuutus suurimmassa osassa kortteja
 • Mahdollisesti ilmainen avausmaksu ja vuosimaksu

Miinukset

 • Jos et pysty maksamaan lainaamaasi luotto takaisin, voi luottokortti käydä kalliiksi
 • Luoton kulutuksen seuranta voi olla joissain tapauksissa vaikeaa, jos summaa ei veloiteta tililtä heti
 • Joissain luottokorteissa voi olla kalliit vuosi- ja käyttömaksut

Voiko luottokortista olla haittaa?

Luottokortista ei koidu negatiivisia seurauksia, mikäli luottokortinhaltijan talous on vakaalla sijalla ja luottokorttilaskut maksetaan ajallaan takaisin. Näin luottokortti toimii tukena taloudelle.

Luottokortista voi tosin olla haittaa, mikäli luottokortinhaltija ei pysty maksamaan käytettyä luottoa takaisin ja luottokorttilaskuja sovitusti. Luottokortti on siis vain vastuullisen kuluttajan tuki. Luottokorttia ei tule hankkia, mikäli hakija omaa epäsäännölliset tulot ja mikäli hakijalla on taipumus käyttää rahaa huolimattomasti.

Luoton takaisinmaksun kanssa kannattaa olla valppaana. Sen lisäksi, että pyrit maksamaan luottokorttilaskusi korkovapaan maksuajan sisällä, ole myös tarkkana muissa seikoissa. Joissain luottokorteissa voit nimittäin sopiva eräpäivän, jona maksat luottokorttilaskusi takaisin. Eräpäivä kannattaa tällöin sijoittaa siihen kohtaan kuukaudesta, jolloin sinulla on varaa maksaa lasku takaisin.

Muista sen lisäksi tarkistaa, miten luottokorttilaskun maksu tapahtuu luottokorttiyhtiössä. Lähettävätkö he laskun sinulle joka kuukausi? Tuleeko se sähköpostilla vai kirjeenä? Vai lähetetäänkö laskua ollenkaan, jolloin sinä olet vastuussa luoton takaisinmaksusta ajallaan.

Luottokortteja ei onneksi myönnetä henkilöille, joiden talous ei ole tasapainossa. Luottokortin saamiseksi tulee nimittäin täyttää tietyt kriteerit. Ja vaikka oma talous olisikin kasassa on tärkeä harkita, onko luottokortti itselle sopiva ja tarpeellinen.

 

Luottokorttien vertailu

Jotta saat mahdollisimman paljon irti luottokortistasi on tärkeää, että vertailet eri vaihtoehtoja ennen luottokortin hakemista. Luottokorteissa on eri ominaisuuksia sekä tietysti hintoja, joten kannattaa miettiä tarkkaan, mikä on itselle sopivin vaihtoehto.

Mieti, mitä ominaisuuksia toivot luottokortiltasi ja lue eri luottokorteista. Mieti sen lisäksi, minkä luottokortin ominaisuuksista tulet hyötymään eniten ja muista vertailla korttien hintoja – esimerkiksi onko luottokortissa vuosimaksua vai ei. Muista myös vertailla luottokorttien korkoja, sillä se vaihtelee eri luottoyhtiöiden välillä.

Näin löydät sinulle edullisimman luottokortin juuri niillä ominaisuuksilla ja eduilla, joista hyödyt parhaiten.

Kaksi erinomaista luottokorttia

House of Banksilla on tällä hetkellä valikoimassa kaksi erinomaista luottokorttia, joista sinä voit valita sen sinulle sopivimman. Molemmissa on muun muassa korotonta maksuaikaa ja ei vuosimaksua!

Bank Norwegian tarjoaa luottokorttia 10 000 € luottorajalla ja 45 päivän korottomalla maksuajalla.

Bank Norwegian luottokortti sopii erityisesti paljon matkustaville henkilöille. Luottokortin avulla voit kerätä muun muassa pisteitä, joilla voit myöhemmin kustantaa lentolippusi.

Maksaessasi Bank Norwegianin luottokortilla saat CashPoints-pisteitä – eli säästät rahaa aina kortilla maksaessasi. Voit käyttää pisteitä esimerkiksi Norwegianin lentojen maksamiseen – kokonaan tai osittain.

Kun maksat lentosi kortilla, saat lisää CashPoint pisteitä. Bank Norwegian tarjoaa myös ilmaisen matkavakuutuksen ja peruutussuojan kaikille asiakkailleen, jotka ovat maksaneet lentonsa Norwegian luottokortilla.

Et maksa luottokortista vuosimaksua ja sinulla on jopa 6 viikon koroton maksuaika ostoksillesi. Et maksa ostoksistasi mitään ja mikäli matkustat, ei käteisnostoista veloiteta mitään.

Komplett Bank tarjoaa luottokorttia 10 000 € luottorajalla ja jopa 50 päivän korottomalla maksuajalla.

Kerrytät bonuksia jokaisesta ostoksestasi ja hyödyt myös kaikista verkoissa tehdyistä ostoksista. Et maksa luottokortista vuosimaksua eikä sinun tarvitse myöskään maksaa käteisnostoista. 

Komplett Bank luottokortti tarjoaa kattavat vakuutukset kortinhaltijoilleen. Luottokortin mukana saat henkilöllisyysvarkausvakuuden,matkavakuutuksen ja peruutussuojan sekä ostoturvavakuutuksen. Sinulla on lisäksi mahdollisuus vapaavalintaiseen maksuturvavakuutukseen. 

Mikäli jokin kuukausi menee tiukille, on sinulla myös mahdollisuus hakea korkovapaata maksulykkäystä ostoksillesi.

Bank Norwegian

 • Luottoraja: 10 000 €
 • Koroton maksuaika: 45 päivää
 • Korko: 19,99 %
 • Vuosimaksi: 0 €
 • Ikäraja: 23 vuotta
 • Käteisnostomaksu: ei
 • Bonusohjelmat: CashPoint
 • Vakuutukset: matkavakuutus ja peruutussuoja

Komplett Bank

 • Luottoraja: 10 000 €
 • Koroton maksuaika: 50 päivää
 • Korko: 21,40 – 24,90 %
 • Vuosimaksu: 0 €
 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Käteisnostomaksu: ei
 • Bonusohjelmat: bonukset jokaisesta ostoksesta
 • Vakuutukset: henkilöllisyysvarkausvakuutus, matkavakuutus ja peruutussuoja, ostoturvavakuutussekä vapaavalintainen maksuturvavakuutus

Kuka voi saada luottokortin?

Kaikki voivat hakea luottokorttia, mutta luottokorttia ei myönnetä kenelle tahansa. Luottokortin saamiseksi tulee nimittäin täyttää tietyt ehdot, jotka voivat vaihdella luottokortista luottokorttiin. Luottokorttiyhtiöt haluavat tietysti varmistaa, että luottokortinhaltija pystyy maksamaan luottokorttilaskut sovitusti takaisin, jotta luottokorttiyhtiö saa lainaamansa rahat myös takaisin.

Ehdot ovat sekä luottoyhtiön sekä hakijan suojelemiseksi. Sen lisäksi, että luottokorttiyhtiö haluaa lainaamansa rahat takaisin, on ehdot myös kuluttajien eduksi. Näin esimerkiksi hakijat, joilla ei taloudellisesti ole varaa luottokorttiin, eivät saa luottokorttia käyttöönsä. Näin he välttävät mahdolliset taloudelliset ongelmat sekä pahimmassa tapauksessa velkakierteen.

Luottokorttien ehdot

Luottokortin saamiseksi tulee yleensä ainakin täyttää seuraavat ehdot:

 • Täysi-ikäisyys
 • Säännölliset tulot
 • Vakituinen osoite Suomessa
 • Puhtaat luottotiedot

Luottokortin saamiseksi tulee tietysti olla täysi-ikäinen, mutta yleensä luottokorttia ei myönnetä nuorille. Luottokorttien ikärajat ovat yleensä 20 vuotta jos ei enemmän, sillä pankit haluavat varmistaa, että kortinhaltijalla on tasapainoinen talous ja että kortista ei aiheudu ongelmia avun sijaan. 18-19 vuotiaat voivat siis hakea luottokorttia, mutta sitä ei yleensä myönnetä. Iän lisäksi 18-19 vuotiaiden tulot eivät yleensä riitä luottokortin saamiseksi.

Hakijoilta vaaditaan myös säännöllisiä tuloja, joka on loogista ajatellen, että rahaa pitää olla joka kuukausi luottokorttilaskun maksamiseen. Muista, että eläke lasketaan myös säännölliseksi tuloksi. Joitain luottokortteja voidaan myöntää myös esimerkiksi opiskelijoille, mutta suurin osa luottokorteista vaatii vakaita ja riittäviä tuloja.

Puhtaat luottotiedot ovat tietenkin luottokortin saamisen edellytys. Tämä tarkoittaa, että luottokorttia ei voi hakea, mikäli rekisterissä on voimassaoleva maksuhäiriömerkintä. Huono luottohistoria – esimerkiksi laskujen maksaminen ajallaan – estää myös luottokortin saamisen.

Muista myös aina ennen hakemuksen lähettämistä tutustua huolellisesti luottokortin vaatimuksiin ja ehtoihin, jotta vältät luottokorttihakemuksen lähettämisen turhaan.

Hae luottokorttia

Molemmat valikoimassamme olevat luottokortit ovat erittäin helppoja hakea. Valitse ensin sinulle mieluisin vaihtoehto ja hae luottokorttia. Siirryt nyt hakemukseen. Muista katsoa luottokorttien bonusohjelmia ja etuja ja harkitse, mistä etuuksista sinulle on eniten hyötyä.

Ainoa mitä sinun tulee sitten tehdä on täyttää luottokorttihakemus, joka onnistuu helposti ja vaivattomasti netissä. Näin voit hakea luottokorttia juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii – vaikka omalta kotisohvalta. Mikäli haet korttia normaalien aukioloaikojen puitteissa, saat todennäköisesti vastauksen muutamassa tunnissa. Mikäli haet aukioloaikojen ulkopuolella, valmistaudu pitempään käsittelyaikaan. Mikäli luottokorttihakemuksesi hyväksytään, voit allekirjoittaa sopimuksen* ja vastaanotat korttisi lyhyen ajan sisällä.

* Muista lukea sopimus huolellisesti läpi ennen hakemista!

Luottokorttifaktat

logo-icon-footer

Kuten lainoissa, luottokorteissa on myös useita eroja hintoihin ja etuihin liittyen. Sen takia on hyvä muistaa vertailla luottokortteja ennen luottokortin tilaamista, jotta löydät varmasti itsellesi sopivimman luottokortin. Aloita luottokorttien vertailu tästä!