Komplett Bank

Komplett Bank tarjoaa luottokorttia kaikille yli 23 vuotta täyttäneille hakijoilla. Mikäli sinulla ei ole äkillistä rahantarvetta ja kaipaat joustavuutta talouteesi ja tukea arjen hankintoihin, on luottokortti erinomainen vaihtoehto. Luottokortin avulla pääset käsiksi useisiin etuihin ja alennuksiin ja kerrytät bonuksia jokaisesta ostoksestasi. Saat myös mukaasi kattavan vakuutuspaketin.

Komplett Bank luottokortti

Lainasumma

1 - 10 000 €

Koroton maksuaika

50 päivää

Korko

21,87 %

Ikäraja

23 vuotta

Plussat ja miinukset

Vaatimukset

 • Hakijan tulee olla vähintään 23 vuotta
 • Puhtaat luottotiedot
 • Hyvä maksukäytöshistoria
 • Vakituinen osoite Suomessa
 • Vaatii verkkopankkitunnukset 

Komplett Bankista

Komplett Bank on vuonna 2014 perustettu norjalainen pankki, joka tarjoaa rahoituspalveluita monessa muodossa. Yksi heidän suosituimmista tuotteistaan onkin heidän erinomainen vaihtoehto luottokorttiin. Komplett Bank on tunnettu vakuudettomista tuotteista edullisin ehdoin. 

Luottokorttia voi hakea kaikki yli 23 vuotta täyttäneet hakijat, joilla on puhtaat luottotiedot. Luottokorttihakemuksen voi lähettää helposti netin kautta ja luottokorttisopimuksen allekirjoittaminen hoituu myös helposti verkkopankkitunnuksilla.

Komplett Bank tarjoaa mahdollisuuden liittää luottokortti Apple Pay sekä Google Pay sovelluksiin. Näin luottokortti kulkee digitaalisesti mukanasi ja tarjoaa erittäin turvallisen tavan maksaa ostoksia. Kerrytät tietysti bonuksia ostoksistasi samalla tavalla kuin “tavallisella” luottokortilla.

Mikäli harkitset luottokorttia, tarjoaa Komplett Bank edullisen ja tuottavan tuen talouteesi. Saat jopa 50 päivän korottoman maksuajan luotollesi ja luottokortissa ei myöskään ole vuosimaksua.

Komplett Bank luottokortin edut ja alennukset

Komplet Bankin luottokortti tarjoaa monia muita etuja 10 000 € luottorajan ja ilmaisen vuosimaksun lisäksi.

Komplett Bank tarjoaa mahdollisuuden kerryttää bonuspisteitä jokaisesta ostoksestasi. Saat 2 % verkossa tehdyistä ostoista Mastercard-tunnuksin merkityissä liikkeissä ja 1 % muista ostoksista. Sinulla on mahdollisuus kerryttää jopa 500 bonuspistettä kuukaudessa ja 2 000 pistettä vuodessa. Käteisnostoista ja tilinsiirroista ei kuitenkaan kerry bonuksia.

Luottokortin mukana tulee myös kattava vakuutuspaketti. Voit saada muun muassa matka- ja peruutusvakuutuksen, ostoturvavakuutuksen, henkilöllisyysvarkausvakuutuksen sekä vapaavalintaisen maksuturvavakuutuksen.

 Sinulla on myös mahdollisuus korkovapaaseen maksulykkäykseen, mikäli et jonain kuukautena pystyy maksamaan luottokorttilaskuasi takaisin. Voit siirtää ostoksen maksua helposti netissä, mikäli teet sen ostokuukauden aikana. Maksulykkäys koskee vain valitsemaasi kertaostosta ja mikäli tarvitset maksulykkäystä usealle ostokselle, tulee sinun maksaa maksylykkäyskulu erikseen joka ostolle.

Mihin luottokorttia voi käyttää?

Yleensä ostoksia maksetaan pankkikortilla, mutta joissain tapauksissa ihmisillä on taipumus käyttää luottokorttia. Etenkin verkossa tehtäviä ostoksia sekä ulkomailla ostettaessa luottokorttia käytetään usein. Esimerkiksi lentoja ostetaan myös yleensä luottokortilla, sillä mikäli lento peruttaisiin tai lentoyhtiö menisi konkurssiin, saa rahat yleensä takaisin luottokortin mukana tulevan vakuutuksen avulla. Sama pätee esimerkiksi konserttilippuihin.

On myös joitain paikkoja, missä ei voi maksaa pankkikortilla. Esimerkiksi hotellit sekä autovuokraamot vaativat yleensä luottokorttia varauksiin takuudeksi. Näin he välttävät, että asiakas esimerkiksi lähtisi maksamatta. Verkkokaupoissa maksaminen luottokortilla on myös yleistä, sillä näin vaatteet voi tilata kotiin sovitettavaksi ilman, että rahat poistuvat omalta käyttötililtä. Vaatteet sovitettua voi sitten joko pitää ne tai palauttaa.

Monet tekevät sen lisäksi suuria ostoksia luottokortilla. Näin suurta summaa ei tarvitse maksaa pois omalta käyttötililtä, joka voisi johtaa esimerkiksi tiukkaan taloudelliseen kuukauteen. Luottokortilla maksaessa ostoksen voi maksaa takaisin esimerkiksi erissä, jotta kuukausierät ja maksut sopivat paremmin omaan talouteen.

Voinko hakea Komplett Bank luottokorttia?

Jotta voit hakea Komplett Bankin luottokorttia tulee sinun täyttää tietyt vaatimukset. Komplett Bank haluaa varmistaa, että luottokortin haltijat ovat luottokortin vastuullisia käyttäjiä ja että luottokortin hakijoilla on taloudellisesti varaa luottokorttiin. Näin he välttävät myöntämästä luottokorttia henkilöille, joilla ei ole siihen varaa. Komplett Bank haluaa tietysti tarkistaa, että heidän asiakkaat pystyvät maksamaan käyttämänsä luoton takaisin sovitussa ajassa. Mikäli luottoa ei makseta takaisin ajoissa, menee kortti käyttökieltoon saman tien. Tämä on tietysti sekä luotonmyöntäjän että luotonottajan hyväksi.

Komplett Bankin vaatimukset:

 • 23 vuoden ikä
 • Ei maksuhäiriömerkiintöjä
 • Säännölliset tulot
 • Vakituinen osoite Suomessa
 • Verkkopankkitunnukset

Luottokortin saamiseksi sinun tulee siis täyttää ylläolevat vaatimukset. Mikäli täytät luottokorttiin vaadittavat ehdot, tarkoittaa se nopeaa ja helppoa hakuprosessia.

Näin haet luottokorttia

Kiinnostuitko luottokortista ja vaikuttaako se sinulle sopivalta vaihtoehdolta? Täytätkö luottokortin vaatimukset? Siinä tapauksessa Komplett Bankin luottokortti on erinomainen vaihtoehto sinulle. Voit hakea luottokorttia helposti netissä täyttämällä yhden nopean hakemuksen.

Näin haet:

 1.  Täytä luottokorttihakemus huolellisesti.
 2.  Lue lainasopimus läpi
 3. Vahvista antamasi tiedot ja allekirjoita sopimus*
Voit hakea luottokorttia netissä ympäri vuoronkauden. Mikäli sinulla on kysyttävää, voit olla aina yhteydessä Komplett Bankin asiakaspalveluun, joka palvelee puhelimitse ja sähköpostilla arkisin klo 9-16.
 
* Lue luottosopimus aina huolellisesti läpi ennen luottokorttisopimuksen allekirjoittamista.