Lendo

Lendo vertailee lainoja puolestasi aina 60 000 € asti. Täyttämällä yhden lainahakemuksen tavoitat monia pankkeja ja lainanmyöntäjiä. Vastaanotat useita lainatarjouksia, joita voit vertailla omaan tahtiisi. Jos joku lainantarjouksista miellyttää sinua, voit hyväksyä sen. Vaihtoehtoisesti voit unohtaa lainatarjoukset, mikäli yksikään vastaanottamistasi lainatarjouksista ei ollut mieleinen. Lendo auttaa sinua myös lainojen yhdistämisessä.

Lendo kulutusluotto ja yhdistelylaina

Lainasumma

500 - 60 000 €

Korko

8 - 20 %

Laina-aika

1 - 15 v

Ikäraja

18 vuotta

Plussat ja miinukset

Vaatimukset

 • 18 vuoden ikä
 • Puhtaat luottotiedot
 • Säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Vakituinen osoite Suomessa

Lendosta

Lendo on yksi Pohjoismaiden johtavimmista lainanhakupalveluista ja vertailee lainoja ilmaiseksi aina 60 000 €  asti – täysin ilmaiseksi. Lendo on tehnyt lainojen vertailusta helppoa ja yksinkertaista, jotta voit käyttää aikasi siihen, mikä on sinulle tärkeää. Lainat ovat tietysti vakuudettomia, etkä myöskään tarvitse lainallesi takaajaa.

Pankkien ja lainanmyöntäjien riskiarviot määrittelevät lainasi koron ja lainatarjouksen ja koska riskiarviot vaihtelevat eri pankkien kesken, ovat lainatarjouksetkin erilaisia lainanmyöntäjästä riippuen. Sen vuoksi lainojen vertailu on tärkeää ennen lainan ottamista, jotta saat varmasti edullisimman ja sopivimman vaihtoehdon.

Täytät yhden lainahakemuksen, joka lähetetään useille pankeille ja lainanmyöntäjille. Saat siis useita lainatarjouksia täyttämällä vain yhden lainahakemuksen. Lainapäätös tehdään automaattisesti ja saat sen vuorokauden sisällä. Lainahakemus on ilmainen ja ilman sitoutumispakkoa – voit siis pyytää ilmaisia lainatarjouksia huoletta.

Lainaa ilman vakuuksia tai takaajaa

Lendo myöntää vain vakuudettomia lainoja, eli sinun ei tule asettaa vakuutta lainan saamiseksi. Laina ilman vakuuksia tarkoittaa myös, että se on melko nopea saada, sillä lainaan tarvittavia vakuuksia ei tarvitse sen enempää katsella ja sopia. Lainan myöntäminen ilman vakuuksia on kuitenkin pankille riskialttiimpaa vakuudellisiin lainoihin verrattuna, joten tämä saattaa heijastua lainan korossa. Jos taloutesi on kuitenkin tasapainossa, voi vakuudettoman lainan saada hyvinkin edullisesti.

Lendon kautta hakiessasi et tarvitse myöskään takaajaa lainallesi. Lendo tekee lainapäätöksen henkilökohtaisen tilanteesi perusteella, joten mikäli he katsovat lainan myöntämisen liian riskialttiina, on lainapäätös kielteinen. Kaikille myönteisen lainapäätöksen saaneille takaajaa ei kuitenkaan vaadita. Jos haluat kuitenkin lisätä mahdollisuuksiasi myönteiseen lainapäätökseen, kannattaa kokeilla rinnakkaishakijan kanssa hakemista.

Siihen, mihin käytät lainaamasi rahat on vain ja ainoastaan sinun asiasi. Lendo ei nimittäin kysele sen enempää lainasi käyttötarkoitusta. On se sitten itsesi hemmottelu, lomamatka unelmakohteeseesi, keittiöremontti tai joku aivan muu, voit luottaa Lendon rahoitukseen.

Lendo sopii sinulle täydellisesti, jos etsit vakuudetonta lainaa. Vaihtoehto on myös täydellinen, jos tarvitset rahoitusta nopeasti, mutta haluat kuitenkin varmistaa, että saat parhaimman mahdollisen lainatarjouksen.

Mihin voit käyttää lainasi?

Siihen, mihin käytät lainaamasi rahat on vain ja ainoastaan sinun asiasi – vain mielikuvituksesi on rajana! Lendo ei nimittäin kysele sen enempää lainasi käyttötarkoitusta. On se sitten itsesi hemmottelu, lomamatka unelmakohteeseesi, keittiöremontti tai joku aivan muu, voit luottaa Lendon rahoitukseen.

Muista, että rahan lainaamisessa ei ole mitään pahaa tai häpeällistä, sillä kaikilla on silloin tällöin tarve lainalle tarkoitukseen jos toiseenkin. Hae kuitenkin vain, mikäli taloutesi on tasapainossa ja pystyy kannattamaan uuden lainan. Jos sinulla ei ole varaa uuden lainan lyhentämiseen, ei uuden lainan hakeminen ole suositeltavaa. Lainapäätös on myös kielteinen mikäli Lendo katsoo, että uudesta lainasta aiheutuu hakijalle enemmän haittaa kuin hyötyä.

Voitko hakea lainaa Lendolta?

Kulutusluoton (eli tavallisen lainan) lisäksi Lendo tarjoaa mahdollisuuden vanhan lainan kilpailuttamiseen sekä lainojen yhdistämiseen. Jos sinulla on esimerkiksi kallis laina, voit kilpailuttaa sen Lendon avulla helposti ja katsoa, saatko edullisemman tarjouksen, mihin tarttua. Mikäli sinulle on kertynyt kalliita pikavippi ja luottoja, on lainojen yhdistäminen myös suositeltavaa, jotta säästät kuukausittaisissa kuluissasi ja saat taloutesi paremmin hallintaan. 

Saadaksesi lainan Lendon kautta helposti ja nopeasti, tulee sinun kuitenkin täyttää tietyt edellytykset. Lendo haluaa tietysti varmistaa, että hakija pystyy maksamaan lainan takaisin sovitusti, jotta lainanmyöntäjä saa lainaamansa rahat takaisin. Valitettavasti lainaa hakee yhä useammin henkilöt, joilla ei ole taloudellisesti varaa lainaan. Tämä voi johtaa taloudellisiin vaikeuksiin, jotka Lendo haluaa tietysti estää parhaansa mukaan.

Lendon vaatimukset:

 • Vähintään 18 vuoden ikä
 • Puhtaat luottotiedot – ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Vakituinen osoite Suomessa

Lainan saamiseksi Lendon kautta tulee sinun täyttää edellämainitut vaatimukset. Jos täytät lainaan vaadittavat ehdot, tarkoittaa se nopeaa ja yksinkertaista lainaprosessia ja voit saada rahat tilillesi jopa muutamassa tunnissa – riippuen tietysti lainasummasta.

Vinkki! Jos sinulla on pienet tai epäsäännölliset tulot, lainan hakeminen rinnakkaishakijan kanssa lisää mahdollisuuksiasi myönteiseen lainapäätökseen. Muista merkata se silloin, lainahakemukseen.

Näin haet Lendolta

Kiinnostuitko lainasta ja täytätkö vaadittavat ehdot? Siinä tapauksessa Lendo on erinomainen vaihtoehto sinulle. Voit lainata rahat netissä nopeasti ja helposti täyttämällä yhden yksinkertaisen hakemuksen.
 
Näin haet:
 1. Valitse lainasumma sekä mieleisesi laina-aika
 2. Täytä hakemukseen vaadittavat tiedot*
 3. Todista henkilöllisyytesi ja vahvista antamasi tiedot.
 4. Vertaile vastaanottamiasi lainatarjouksia ja valitse mieluisin tarjous
 5. Allekirjoita lainasopimus**

Voit lähettää lainahakemuksen milloin tahansa, mutta lainoja maksetaan tilille klo 7-23 välillä. Mikäli sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä Lendon asiakaspalveluun, joka palvelee ma-pe klo 8-17 puhelimitse ja sähköpostilla.

* Muista merkata hakemukseen, jos haluat yhdistää nykyisiä lainojasi tai haluat hakea rinnakkaishakijan kanssa.

** Lue lainasopimus aina tarkasti ja huolellisesti läpi ennen sen allekirjoittamista!