Ostosraha

Ostosraha on apusi, kun tarvitset lainaa harkittuihin hankintoihin. Ostoraha tarjoaa 400 – 3 000 € kulutusluottoja 1-3 vuoden takaisinmaksuajalla. Vaihtoehto on erinomainen, jos tarvitset rahaa heti – lainahakemuksesi käsitellään välittömästi! Et tarvitse vakuuksia tai takaajia lainallesi, joten lainan hakeminen onnistuu helposti ja nopeasti. Lainapääöksen saat 15 minuutissa.

Ostosraha kulutusluotto

Lainasumma

400 - 3 000 €

Korko

19,9 %

Laina-aika

1 - 3 v

Ikäraja

21 vuotta

Plussat ja miinukset

Vaatimukset

 • Hakijan tulee olla vähintään 21 vuotias Suomen kansalainen
 • Henkilökohtaiset pankkitunnukset tai mobiilivarmenne
 • Virallinen osoite Suomessa
 • Moitteettomat luottotiedot
 • Henkilökohtainen matkapuhelinnumero

Ostosrahasta

Ostosraha tarjoaa 400 – 3 000 € kulutusluottoa harkittuihin hankintoihin ja muuttuviin elämäntilanteisiin. Ostosraha on tarkoitettu kaikille yli 21-vuotiaille, raha-asiansa hyvin hoitaneille henkilöille. Kulutusluotot ovat vakuudettomia eivätkä vaadi vakuuksia. Laina sopii sekä pieneen että pidempiaikaiseen rahoitustarpeiseen.

Jos etsit lainanmyöntäjää, jonka kanssa et joudu odottamaan lainaasi, Ostosraha on vaihtoehtosi. Saat nimittäin lainapäätöksen 15 minuutissa ja rahat tilillesi heti. Vaikka suurin osa lainanmyöntäjistä myöntää lainoja nopeasti, voi lainahakemuksen lähettämisestä rahansiirtoon kulua muutamakin arkipäivä, jolloin voi olla jo liian myöhäistä.

Voit lainata aina 400 – 3 000 € väliltä ja valita juuri sinulle sopivan laina-ajan. Lainan korko on kiinteä, joka tekee lainan lyhentämisestä yksinkertaista, sillä kuukausieräsi pysyy samana koko laina-ajan. Lainaa lyhennetään niin sanotusti tasaerissä ja lainan mahdollisista muutoksista ei siten tarvitse huolehtia. Näin voit helposti ennen lainan hakemista arvioida, minkälaisella kuukausierällä pystyt lyhentämään lainaa. Vaikka pidempi laina-aika tarkoittaakin lainan kallistumista, kannattaa kuitenkin aina muistaa arvioida oma takaisinmaksukyky realistisesti ja maksaa vain se summa, jonka joka kuukausi pystyy.

Ostosraha -lainan edut

Ostosraha tarjoaa asiakkailleen joustavuutta monella eri tavalla. Ensinnäkin voit tietysti valita juuri sinulle sopivan lainasumman. Muista kuitenkin hakea vain tarvittava summa sekä muistaa suhteuttaa lainasumma maksukykyysi. 

Kun arvioit takaisinmaksukykyäsi, muista olla realistinen sen suhteen. Ostosraha tarjoaa mahdollisuuden laina-ajan määrittelyyn oman talouden mukaan ja voit valita 1-3 vuoden (12-36 kk) väliltä. Tärkeintä on, että pystyt maksamaan lainasi kuukausierän joka kuukausi. Pidempi laina-aika tarkoittaa pienempää kuukausierää, mutta tällöin lainan hinta tietysti kallistuu, sillä lainakuukausia on useampi. Älä kuitenkaan valitse lyhyttä laina-aikaa tämän takia, jos taloutesi ei kykene suurempaan kuukausierään.

Lainahakemuksen lähetettyäsi saat lainapäätöksen 15 minuutissa ja rahat maksetaan tilillesi heti. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse odottaa lainaasi päiviä. Jos tarvitset rahat nyt, voit luottaa Ostosrahaan. Ostosraha on yksi harvoista lainanmyöntäjistä, joka tarjoaa näinkin nopeaa lainaa.

Lainaamalla Ostosrahalta saat myös mahdollisuden yhteen maksuvapaaseen kuukauteen. Tämä tuo turvaa sekä joustavuutta talouteesi, mikäli taloutesi sitä kaipaa. Maksuvapaata kuukautta pitää kuitenkin hakea ja päätös siitä tehdään aina asiakaskohtaisesti. Maksuvapaan kuukauden saaminen edellyttää, että hakija on hoitanut lainansa lyhennyksen muuten moitteettomasti ja ajallaan. Maksuvapaa kuukausi on tarkoitettu laskuttamattomiin laskuihin eli sitä ei voi hakea erääntyneeseen tai laskutettuun laskuun.

Ostosrahan asiakkaana voit olla aina yhteydessä heidän asiakaspalveluun. Heidän asiakaspalvelu palvelee nimittäin viikon jokaisena päivänä klo 8-22 välillä. Näin saat palvelua myös viikonloppuisin ja iltaisin!

Helppo takaisinmaksu

Ostosraha-kulutusluoton lyhennys tapahtuu helposti tasaerissä. Tämä tarkoittaa, että kuukausieräsi pysyy sama koko laina-ajan, eikä sinun tarvitse huolehtia esimerkiksi korkomuutoksista, sillä lainan korko on kiinteä. Tasaerälyhennys helpottaa sinua myös arvioimaan, pystytkö lyhentämään lainaasi sovitusti kuukausierään perustuen. Mikäli kuukausierä on sopiva, voit olla varma, että pystyt lyhentämään lainaasi joka kuukausi.

Lainan viitekorko pysyy myös samana koko laina-ajan, joten lainan maksuun ei tule muutoksia kesken lyhennystä. Näin takaisinmaksu on helppo suunnitella sopivaksi juuri omaan talouteen. Muista aina valita takaisinmaksuaika, joka tarjoaa kuukausierän, josta selviät varmasti joka kuukausi – vaikka joku kuukausi olisikin taloudellisesti tiukempi. Muista, että pieni kuukausierä tarkoittaa pitempää laina-aikaa, joka vuorostaan nostaa lainan kokonaishintaa.

Mihin tarkoitukseen Ostosraha kulutusluotto sopii?

Ostosrahan kulutusluotto sopii kaikille yli 21-vuotiaille, jotka tarvitsevat rahoitusta pienempään tai suurempaan tarkoitukseen. Lainan käyttötarkoituksia voi olla monenlaisia ja voit itse päättää, mihin rahat käytät. Sinun ei tarvitse esittää lainanhaulle syytä hakiessasi. 

Laina sopii kuitenkin parhaiten kulutukseen – esimerkiksi uuteen autoon, remonttin, tietokoneeseen tai vaikka lomamatkaan. Laina sopii siis mihin tahansa harkittuun hankintaan. On kuitenkin tärkeä muistaa, että laina ei sovi arjen kiinteiden menojen tai velkojen maksuun.

Huom. Ostosraha ei tarjoa mahdollisuutta lainojen yhdistämiseen.

Voitko hakea Ostosraha kulutusluottoa?

Jotta voit helposti ja nopeasti saada Ostosrahan lainan, tulee sinun kuitenkin täyttää tietyt vaatimukset. Ostosraha haluaa tietenkin varmistaa, että hakija pystyy maksamaan lainan takaisin ja saa siten lainaamansa rahat taas takaisin. Lainaa hakee nimittäin yhä useammin henkilöt, joilla ei taloudellisesti ole mahdollisuutta maksaa lainaa takaisin.

Tämä on tietysti sekä lainanmyöntäjän että hakijan suojelemiseksi.
 
Ostosrahan vaatimukset:
 • 21 vuotta
 • Suomen kansalainen ja virallinen osoite Suomessa
 • Henkilökohtaiset pankkitunnukset tai mobiilivarmenne
 • Moitteettomat luottotiedot
 • Henkilökohtainen puhelinnumero
Lainan saamiseksi sinun tulee siis täyttää edellämainitut vaatimukset. Jos täytät lainaan vaadittavat ehdot, tarkoittaa se nopeaa ja yksinkertaista lainaprosessia ja saat rahat tilillesi jopa tunnin sisällä.

Näin haet lainaa Ostosrahalta

Kiinnostuitko lainasta ja täytätkö vaadittavat ehdot? Siinä tapauksessa Ostosraha on erinomainen vaihtoehto sinulle. Voit lainata rahat netissä nopeasti ja helposti täyttämällä yhden yksinkertaisen hakemuksen.
 
Näin haet:
 1. Tunnistaudu Ostosrahan palveluun
 2. Täytä hakemukseen vaadittavat tiedot
 3. Vastaanota lainapäätös (tämä vie 15 minuuttia)
 4. Hyväksy lainantarjous ja allekirjoita lainasopimus*

Lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen vastaanotat rahasi tilille heti. Voit hakea lainaa kellon ympäri, mutta uusia lainoja myönnetään ja maksetaan klo 7-23 välisenä aikana. Ostosraha käsittelee lainahakemuksia joka päivä klo 8-22 välillä varmistaakseen nopean palvelun. 

Jos sinulla on kysyttävää, voit myös aina ottaa yhteyttä Ostosrahan asiakaspalveluun, joka palvelee joka päivä klo 8-22.

* Lue lainasopimus aina tarkasti ja huolellisesti läpi ennen sen allekirjoittamista!