Rahoitu

Rahoitu auttaa sinua silloin, kun arki yllättää. Kun olet tilanteessa, jossa tarvitset rahoitusta, Rahoitu löytää yhdellä hakemuksella sinulla parhaan vakuudettoman lainan. Näin voit jatkaa arkeasi taas huolehtimatta lisää. Voit lainata 2 000 – 60 000 € väliltä ja laina-ajaksi voit valita jopa 15 vuotta. Palvelu on tietysti maksuton, eikä sido sinua mihinkään.

Lainasumma

2 000 - 60 000 €

Korko

4,5 - 20 %

Laina-aika

1 - 15 v

Ikäraja

20 vuotta

Plussat ja miinukset

Vaatimukset

 • Hakijan tulee olla vähintään 20 vuotta
 • Puhtaat luottotiedot
 • Säännölliset palkka- tai eläketulot

Rahoitu -palvelusta

Rahoitu on perustettu suomalaisia varten, jotta jokainen suomalainen voi löytää juuri sopivan vaihtoehdon rahoitukseen. Rahoitu kilpailuttaa lainat ilmaiseksi ja velvoitteettomasti ja matchaa sinut sopivan lainanmyöntäjän kanssa.

Rahoitu -palvelun tavoitteena on, että saat rahantarpeesi häviämään ja pääset toteuttamaan unelmasi. Mikäli tarvitset apua vain arjen rästitehtäviin, Rahoitu auttaa sinua myös siinä. Tärkeintä on, että lainanhaku sujuu nopeasti, turvallisesti sekä ilmaiseksi.

Lainasummaa voi hakea aina 2 000 – 60 000 € väliltä. Kaikki Rahoitu – palvelun kautta haetut lainat ovat vakuudettomia, joten sinun ei tarvitse huolehtia vakuuden hankkimisesta. Laina-ajan voit valita 1-15 vuoden väliltä, joten sinulla on mahdollisuus pitkään takaisinmaksuaikaan.

Lainahakemuksen täytät helposti ja nopeasti verkossa. Yhä useampi suomalainen hakee itseassa lainaa verkon kautta eri tarkoituksiin. Se onkin järkevää, sillä tällöin lainan saa kilpailutettua ja edullinen lainatarjous on varma. Lainahakemus ja lainatarjouksien vastaanottaminen ei sido sinua mihinkään, joten et häviä mitään pyytämällä ilmaisia lainatarjouksia. Voit itse asiassa vain voittaa, sillä voit löytää juuri etsimäsi lainan edullisemmin, kuin olisit uskonutkaan.

Saa paremmat ehdot yhteishakijan kanssa

Rahoitu tarjoaa mahdollisuutta hakea vakuudetonta lainaa yhteishakijan kanssa. Yhteishakijan kanssa hakeminen kannattaa erityisesti silloin, jos sinulla on pienet tulot tai olet osa-aikatöissä ja sinulla on tarve suurempaan lainasummaan.

Pankit katsovat lainapäätöstä tehdessään erityisesti hakijan tuloja ja menoja, jonka perusteella he tekevät maksukykyarvion – eli miten hakija pystyy lyhentämään lainaa. Jos pankin arvio ei sovi lainahakemuksen kanssa, on lainapäätös yleensä kielteinen. Erityisesti pienituloisilla on vaara saada kielteinen lainapäätös varsinkin suurempia summia haettaessa sillä pankki katsoo, että lainan myötä hakija talous voi mennä liian tiukille.

Tällöin kannattaa hakea yhteishakijan eli rinnakkaishakijan kanssa, mikäli siihen on mahdollisuus. Näin lainan myöntäminen on pankille pienempi riski ja he voivat myöntää lainan. Yhteishakijan kanssa voit saada myös edullisemman koron sekä paremmat ehdot lainallesi, sillä jo mainittu riski on pienempi.

Yhteishakijana on yleensä puoliso, mutta se voi olla myös ystävä tai perheenjäsen. Huomaathan kuitenkin, että yhteishakijalla on loppupeleissä yhtä suuri vastuu lainan takaisinmaksusta kuin päähakijalla, joten lainan takaisinmaksu jää yhteishakijan vastuulle, mikäli et pysty maksamaan lainaa takaisin.

Mihin lainan voi käyttää?

Päätät itse, mihin käytät lainaamasi rahat. Rahoitu -palvelun tehtävänä on vain tarjota nopea ja turvallinen apu rahoituksen tarpeeseesi – he eivät kysele hakemisen syytä. Lainan voit käyttää unelmiesi toteuttamiseen, arkesi helpottamiseen tai johonkin aivan kolmanteen.

Kulutusluotto sopii esimerkiksi lomamatkan tai kodin remontin kustantamiseen. Näin oman käyttötilin ei tarvitse kärsiä suunnitelmien toteuttamisesta. Voit myös käyttää kulutusluottoa suurempien hankitojen rahoittamiseen, esimerkiksi uusien kodinkoneiden ostamiseen. Yhdistelylainan voit tietysti käyttää nykyisten pikalainojen sekä luottojesi yhdistämiseen yhdeksi suuremmaksi lainaksi.

Tärkeintä on kuitenkin, ettet hae lainaa jokapäiväisen kulutuksen kustantamiseen, sillä se ajaa helposti velkakierteeseen, taloudellisiin ongelmiin ja pahimmassa tapauksessa maksuhäiriömerkintään.

Voitko hakea Rahoitu.fi:n kautta?

Jotta lainanhakusi menee mahdollisimman sujuvasti, tulee sinun täyttää tietyt vaatimukset, jos haluat hakea lainaa Rahoitu.fi:n kautta. Rahoitu haluaa nimittäin varmistaa, että lainasta ei koidu harmia hakijalle tai lainanmyöntäjälle. Lainaa hakee nimittäin yhä useammin henkilöt, joilla ei taloudellisesti ole mahdollisuutta lainan takaisinmaksuun, jolloin uusi laina aiheuttaa vain taloudellisia ongelmia.

Tämä on tietysti sekä lainanmyöntäjän että hakijan suojelemiseksi. 

Rahoitu.fi:n vaatimukset:
 • 20 vuoden ikä
 • Säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä

Lainan saaminen Rahoitu.fi:n kautta vaatii, että täytät ylläolevat edellytykset. Mikäli vaihtoehto tuntuu sinulle sopivalta ja täytät lainan vaatimukset, löydät varmasti etsimäsi lainan nopeammin kuin uskotkaan.

Näin haet Rahoitu.fi:n kautta

Kiinnostuitko lainasta ja täytätkö vaadittavat ehdot? Siinä tapauksessa Rahoitu on erinomainen vaihtoehto sinulle. Voit lainata rahat netissä nopeasti ja helposti täyttämällä yhden yksinkertaisen hakemuksen.
 
Näin haet:
 1. Valitse lainasumma ja laina-aika – muista merkata, mikäli haet lainojen yhdistämistä
 2. Täytä hakemukseen vaadittavat tiedot
 3. Todista henkilöllisyytesi
 4. Vahvista antamasi tiedot
 5. Allekirjoita lainasopimus*

* Lue lainasopimus aina tarkasti ja huolellisesti läpi ennen sen allekirjoittamista!