Sambla

Sambla auttaa sinua vertailemaan lainoja jopa 60 000 € asti. Kun haet Samblan kautta, lainasi kilpailutetaan automaattisesti ja saat tarjouksia jopa 15 pankilta. Vastaanottamistasi tarjouksista sinä valitset tietysti sen sinulle sopivimman vaihtoehdon. Samblan avulla löydät juuri sinulle täydellisen lainan alhaisimmalla korolla – tietysti täysin ilmaiseksi.

Lainasumma

1 000 - 60 000 €

Korko

alk. 4,65 %

Laina-aika

1 - 15 v

Ikäraja

18 vuotta

Plussat ja miinukset

Vaatimukset

 • Täysi-ikäisyys
 • Puhtaat luottotiedot
 • Vähintään 1 000 € säännölliset kuukausitulot
 • Kirjoilla Suomessa vähintään vuoden ajan

Sambla

Sambla vertailee lainoja ilmaiseksi ja velvoitteettomasti, jotta sinä löydät juuri sinulle sopivan lainan. Sambla on toiminut vuodesta 2014 saakka, jolloin se perustettiin Ruotsissa. Samblalla on toimistoja Helsingissä, Tukholmassa, Lundissa ja Oslossa. Sambla työskentelee entistä toimivimpien ja edullisimpien lainamarkkinoiden eteen, jotta lainan ottamisesta tulisi mahdollisimman yksinkertaista ja edullista kuluttajille.

Sambla on auttanut jo yli 280 000 asiakasta sopivan ja edullisen lainan löytämisessä. Suomen toiminta on vihdoin aloitettu ja Sambla on nyt valmiina tarjoamaan myös suomalaisille parempia lainaehtoja.

Pohjoismaissa Sambla on tunnettu arvostettuna sekä luottettavana lainanvälittäjänä. Yhdeksän kymmenestä asiakkaasta on ollut tyytyväinen Samblan yhteistyöpankkien lainaehtoihin. Näin voit olla varma, että Sambla tarjoaa myös sinulle vain parhaita lainaehtoja.

Lainahakemuksen lähettäminen ja lainatarjousten vastaanottaminen sekä lainojen vertailu on tietysti täysin ilmaista kuluttajalle. Samblan palvelu on siis ilmainen, joten voit huoletta ja omaan tahtiisi vertailla lainatarjouksia ja valita sinulle paras vaihtoehto. Lainapalvelu ei myöskään sido sinua mihinkään ja voit milloin vain keskeyttää lainavertailun, mikäli päätät olla ottamatta lainaa. Sitoudut lainaan vasta allekirjoittamalla lainasopimuksen.

Sambla tarjoaa nopean ja yksinkertaisen palvelun, jonka avulla vastaanotat lainatarjoukset vuorokauden sisällä. Voit lainata 1 000 – 60 000 € ilman vakuuksia ja valita 1-15 vuoden takaisinmaksuajan lainallesi. Korko on henkilökohtainen ja määräytyy asiakaskohtaisesti – alkaen 4,65 %. Lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen lainasi siirretään tilillesi normaalisti 1-3 päivän kuluessa. Jos haet lainojen yhdistämistä, laina menee suoraan vanhojen velkojesi maksuun. 

Lainaa voi hakea vuorokauden ympäri, mutta lainoja maksetaan tilille aukioloaikojen puitteissa. Voit aina maksaa lainasi takaisin etuajassa tai lyhentää sitä sovittua suuremmissa erissä ilman lisäkustannuksia.

Lainaa ilman vakuuksia

Samblan kautta haettavat lainat ovat vakuudettomia lainoja. Voit siis lainata jopa 60 000 € ilman vakuuksia. Vakuudeton laina tarkoittaa, että sinun ei tarvitse asettaa lainallesi vakuutta sen saamiseksi. Sinun ei siis tule laittaa esimerkiksi asuntoasi tai autoasi lainan pantiksi, jotta voit saada lainan.

Tämän vuoksi myös koko lainanhakuprosessi on nopea ja yksinkertainen. Voit hakea lainaa helposti netissä täytettävän hakemuksen avulla. Sinun ei tarvitse kertoa lainasi tarkoitusta lainahakemuksen yhteydessä ja voit käyttää lainaamasi rahat juuri siihen, mihin itse haluat – on kyseessä sitten itsesi hemmottelu, lomamatka tai helpotus tiukkaan kuukauteen.

Muista, ettei lainan hakemisessa ole mitään väärää tai hävettävää. Laina ei myöskään ole vaarallinen kunhan taloutesi on tasapainossa. Jos selviydyt uuden lainan kuukausieristä ilman, että se vaikuttaa talouteesi negatiivisesti, ei lainasta ole mitään haittaa. Mikäli olet epävarma, saatko lainaasi lyhennettyä sovitusti, emme suosittele uuden lainan hakemista. Lainan maksuista tulee nimittäin suoriutua myös tiukempina kuukausina ja mikäli lyhennyksistä ei suoriudu ajallaan, voi lainasta tulla hyvinkin kallis. Sambla tarkistaa kuitenkin jokaisen hakijan maksukyvyn ja mikäli hakijan maksukyky on heikko, ei lainaa yleensä myönnetä, joka on hakijan omaksi parhaaksi.

Voinko hakea Samblan kautta lainaa?

Voidaksesi hakea lainaa Samblan kautta sinun tulee täyttää tietyt vaatimukset. Sambla haluaa ehdoillaan varmistaa, että laina on turvallinen sekä hakijalle että lainanmyöntäjälle. Näin henkilöt, joilla ei ole taloudellisesti varaa lainaan ja joilla on riski joutua ongelmiin lainan takaisinmaksun kanssa, eivät saa lainaa. Tämä on vain hakijan hyväksi, sillä näin lainasta ei aiheudu mahdollisia ongelmia talouteen ja samalla lainanmyöntäjät eivät riskeeraa, että he eivät saisi lainaamiansa rahoja takaisin. Lainat ovat vakuudettomia, joten mikäli lainaa ei lyhennetä, ei lainanmyöntäjä periaatteessa voi tehdä asialle mitään.

Sambla haluaa siis vain varmistaa luotettavan sekä turvallisen lainan kaikille osapuolille. 

Samblan vaatimukset:
 • 18 vuoden ikä
 • Puhtaat luottotiedot
 • Vähintään 1 000 € säännölliset kuukausitulot*
 • Suomessa kirjoilla vähintään viimeisen vuoden ajan

Lainan saamiseksi Samblan kautta sinun tulee siis täyttää edellämainitut vaatimukset. Jos täytät lainaan vaadittavat ehdot, tarkoittaa se nopeaa ja yksinkertaista lainaprosessia.

* Hakijan tulee tienata vähintään 1 000 € säännöllisillä tuloilla (kuten eläke/palkka). Mikäli hakijan tulot ovat vaihtelevat ja epävarmat, on lainatarjous yleensä kielteinen, sillä pankki katsoo epäsäännölliset tulot liian riskialttiiksi.

Näin haet Sambla -lainaa

Kiinnostuitko lainasta ja täytätkö vaadittavat ehdot? Siinä tapauksessa Sambla on erinomainen vaihtoehto sinulle. Voit lainata rahat netissä nopeasti ja helposti täyttämällä yhden yksinkertaisen hakemuksen.
 
Näin haet:
 1. Valitse lainasumma
 2. Täytä hakemukseen vaadittavat tiedot
 3. Pankit vastaanottavat hakemuksesi ja lähettävät lainatarjouksen 24 tunnin sisällä
 4. Vertaile vastaanottamiasi lainatarjouksia ja valitse sopiva lainatarjous
 5. Vahvista ja allekirjoita lainasopimus verkkopankin kautta*

Voit hakea lainaa kellon ympäri, mutta uusia lainoja myönnetään ja maksetaan aukioloaikojen puitteissa. Lainatarjousten vastaanottaminen tapahtuu vuorokauden sisällä ja lainatarjouksen hyväksyttyäsi laina maksetaan tilillesi muutamassa päivässä.

Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa aina yhteyttä Samblan asiakaspalveluun.

* Lue lainasopimus aina tarkasti ja huolellisesti läpi ennen sen allekirjoittamista!