Tando

Tando tarjoaa jopa 6 000 € lainoja helposti netin välityksellä, vaikka sinulla olisikin maksuhäiriömerkintöjä. Saat heiltä apua rahoitukseen silloin, kun taloudellinen tilanteesi kaipaa tukea ja sinulla ei ole muita vaihtoehtoja muualla. Tando tarjoaa luottoa reiluilla ehdoilla.

Lainasumma

1 000 - 6 000 €

Korko

20 %

Laina-aika

24 - 60 kk

Ikäraja

21 vuotta

Plussat ja miinukset

Vaatimukset

 • Hakijan tulee olla 21 vuotta
 • Hakijalla tulee olla säännölliset tulot
 • Laina vaatii takaajan, joka on 21-80 vuotais, oman asunnon omistava sekä puhtaat luottotiedot omaava

Tandosta

Tando on lainamarkkinoiden uusin lainanmyöntäjä. Tando on samanlainen lainanmyöntäjä kuten kaikki muutkin lainanmyöntäjät, mutta eroaa heistä melko suuresti. Tando on nimittäin yksi harvoista lainanmyöntäjistä Suomessa, joka myöntää lainoja myös hakijoille, joilla on voimassaoleva maksuhäiriömerkintä. Tando on mahdollisuus niille, jotka ovat saaneet kielteisiä lainapäätöksiä muilta lainanmyöntäjiltä – oli sitten maksuhäiriömerkintöjä tai ei.

Lainojen myöntäminen Tandolla ei perustu vain ja ainoastaan luottohistoriaan sekä luottotietoihin. Tandon lainat perustuvat sen sijaan luottamukseen. Näin kaikilla on mahdollisuus rahoitukseen, kun talous kaipaa lisätukea. Tando tarjoaa helpon ja nopean palvelun netin välityksellä, jotta saat tarvitsemasi lainan mahdollisimman nopeasti käyttöösi.

Voit lainata 1 000 – 6 000 € helposti netissä. Lainan korko on 20 %, joten laina ei pääse yllättämään sinua jälkikäteen. Laina-ajan voit valita 24-60 kuukauden väliltä. Hakijan tulee olla 21-vuotias.

Lainaa takaajan kanssa

Tandon laina on takaajalaina. Se tarkoittaa, että lainan saamiseksi hakijalla tulee olla takaajaa. Se tarkoittaa myös, että lainaa ei voi saada, mikäli hakijalla ei ole takaajaa lainalle. Takaaja toimii niin sanottuna luottamuksen osoittajana Tandolle. Mikäli takaaja luottaa sinuun, Tando myös. Takaajana voi toimia esimerkiksi perheenjäsen, ystävä tai joku muu, joka luottaa sekä tuntee sinut erinomaisesti.

Takaajan tulee tuntea sinut hyvin ja pitää lainan ottamista hyvänä ideana. Takaajan tulee luottaa sinuun 100% ja siihen, että selviydyt koko lainan lyhentämisestä, koska jos et selviydy kuukausieristä, takaaja joutuu maksamaan ne puolestasi. Lainan ehtona on, että takaaja allekirjoittaa laillisesti sitovan sopimuksen lainan takaisinmaksusta, mikäli päähakija ei siihen kykene. Siksi takaajan on tärkeä tiedostaa, että takaajana oleminen on vakava ja suuri vastuu.

Lainaa lyhentää ensisijaisesti lainanottaja, jonka tililtä kuukausierät veloitetaan. Mikäli kuukausieriä ei makseta, Tando ottaa lainanottajaan yhteyttä ennen takaajan lähestymistä. Näin Tando pyrkii veloittamaan koko lainan ensisijaisesti päähakijalta.

Kuka vaan ei kuitenkaan voi ryhtyä takaajaksi, sillä takaajille on myös asetettu tietyt ehdot. Tämä on sekä päähakijan että lainanmyöntäjän turvallisuudeksi, sillä Tando haluaa varmistaa, että myönnetty laina maksetaan takaisin ja että henkilöt joilla ei ole taloudellisesti varaa lainaan, eivät ajaudu ongelmiin lainan vuoksi

Takaajan edellytykset:

 • 21-80 vuotias
 • Hyvät luottotiedot (ei maksuhäiriömerkintöjä)
 • Takaajan tulee omistaa asunto
 • Hyvät ja säännölliset tulot (takaajan tulee myös selviytyä lainan kuukausierästä)

Tandon lupaukset

Tando lupaa kohdella kaikkia asiakkaitaan kunnioittavasti sekä ystävällisesti. He ymmärtävät myös, että et halua lainoja rästiin ja he auttavat sen vuoksi takaisinmaksun kanssa, mikäli siihen on tarve. Jos ajaudut vaikeuksiin lainan takaisinmaksun kanssa, tulee sinun kuitenkin ottaa välittömästi yhteyttä Tandon asiakaspalveluun, jotta ongelma voidaan ratkaista mahdollisimman nopeasti.

Tando tarjoaa mahdollisuuden eräpäivän siirtoon, mikäli siihen on tarve. Eräpäivän siirrossa on kuitenkin muutamia edellytyksiä, joista on hyvä olla tietoinen:

 • Ensimmäistä eräpäivää ei voi siirtää
 • Maksupäivää ei voi vaihtaa, mikäli maksu on myöhässä
 • Eräpäivä tulee siirtää vähintään 5 päivää ennen seuraavaa maksua
 • Voit vaihtaa maksupäivän kerran kahdessa kuukaudessa

Tando ymmärtää myös, jos tule toisiin aatoksiin lainasi kanssa. Saat siis mietintäaikaa ja voit aina peruuttaa lainasi, jos muutat mielesi. Sinun tulee vain maksaa käyttämättä oleva määrä takaisin ja Tando sulkee tilisi. Lainan takaisinmaksussa ei ole piilokuluja ja maksat vain ajalta, jona laina on käytössäsi. Tämä tarkoittaa, että mitä nopeammin maksat lainan takaisin, sitä edullisempi laina on.

Tando pitää sinuun yhteyttä koko laina-aikasi varmistaakseen, että laina-asiat hoituvat sujuvasti koko ajan. Saat muun muassa muistutukset kuukausimaksuista ennen niiden erääntymistä, jotta et missaa maksuja. Mikäli jotain menee pieleen lainassasi, he ottavat sinuun heti yhteyttä. He ilmoittavat myös kaikista toimista etukäteen hyvissä ajoin ja ottavat sinuun yhteyttä vain, jos se on tarpeellista.

Kuukausierä menee automaattisesti pankkikortiltasi ja toimii kuten esimerkiksi suoratoistopalvelut. Näin lainan takaisinmaksu on sinulle mahdollisimman helppoa ja yksinkertaista. Mikäli pankkikortillasi ilmenee ongelmia, voit toki aina tehdä tilinsiirron.

Tando ei veloita ylimääräistä maksun myöhästymisestä, kirjeistä, tekstiviesteistä tai puheluista.

Voinko hakea Tando lainaa?

Jotta voit saada Tandon lainan, sinun tulee täyttää tietyt vaatimukset. Näin Tando varmistaa, että laina on turvallinen sekä lainanottajalle että lainanmyöntäjälle ja että lainasta ei aiheudu ongelmia kummallekaan osapuolelle.

Tandon vaatimukset:

 • Olet vähintään 21-vuotias
 • Olet luotettava
 • Sinulla on säännölliset tulot ja sinulla on hyvä maksukyky, jotta selviydyt lainan kuukausieristä joka kuukausi
 • Sinulla on takaaja lainalle

Tando-lainan saamiseksi sinun tulee siis täyttää edellämainitut vaatimukset. Jos täytät lainaan vaadittavat ehdot, tarkoittaa se nopeaa ja yksinkertaista lainaprosessia.

Näin haet Tando lainaa

Kiinnostuitko lainasta ja täytätkö vaadittavat ehdot? Siinä tapauksessa Tando on erinomainen vaihtoehto sinulle. Voit lainata rahat netissä nopeasti ja helposti täyttämällä yhden yksinkertaisen hakemuksen.
 
Näin haet:
 1. Valitse lainasumma sekä laina-aika
 2. Täytä hakemus verkossa ja luo tili
 3. Tando ottaa yhteyttä sinuun, jotta lainahakemus voidaan viimeistellä.
 4. Vastaanotat linkin, josta takaajasi voi rekisteröityä
 5. Takaajasi rekisteröityy
 6. Allekirjoita lainasopimus*
 7. Rahat siirretään takaajasi tilille ja takaaja siirtää rahat tilillesi** (takaajan suojeleminen mahdolliselta identiteettivarkaudelta.

Voit hakea lainaa kellon ympäri, mutta lainahakemuksia käsitellään arkisin aukioloaikojen puitteissa. Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa aina yhteyttä Tandon asiakaspalveluun joko puhelimitse tai sähköpostilla.

* Lue lainasopimus aina tarkasti ja huolellisesti läpi ennen sen allekirjoittamista! 

** Rahat siirretään takaajasi tilille takaajan suojelemiseksi mahdolliselta identiteettivarkaudelta