Vertaa Ensin

Vertaa Ensin auttaa sinua säästämään aikaasi ja rahaasi kun etsit juuri sinulle sopivaa lainaa. Vertaa Ensin antaa sinulle mahdollisuuden vertailla jopa 40 eri rahoitustuotetta täysin ilmaiseksi. Sinä valitset tietysti sen sinulle parhaimman vaihtoehdon kun olet saanut kaikki lainatarjoukset vertailtua ja löytänyt lainasi.

Lainasumma

500 - 60 000 €

Korko

6,58 - 29,35 %

Laina-aika

1 - 180 kk

Ikäraja

20 vuotta

Plussat ja miinukset

Vaatimukset

 • Hakijan tulee olla vähintään 20 vuotta
 • Yli 12 000 € vuositulot ennen veroja
 • Puhtaat luottotiedot – ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Vakituinen osoite Suomessa ja suomalainen henkilötunnus

Vertaa Ensin lainanvälityspalvelu

Vertaa Ensin on suomalainen lainanvälityspalvelu, joka tarjoaa helpon tavan vertailla eri lainoja ennen lainan ottamista. Lainojen vertailu on avain edullisen ja omaan talouteen sopivan lainan löytämiseksi, mutta se voi kuitenkin olla erittäin aikaavievää.

Vertaa Ensin tekee lainavertailusta kuitenkin helppoa ja yksinkertaista, jotta sinä säästät aikaa. Säästät tietysti myös rahaa, sillä löydät varmasti markkinoiden edullisimman lainan.

Palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään palvelua käyttäessäsi. Voit siis pyytää ilmaisia lainatarjouksia täysin velvoitteettomasti – et siis häviä mitään kokeilemalla!

Lainan hakeminen Vertaa Ensin -palvelun kautta

Vertaa Ensin -palvelun avulla saat kilpailutettua ja vertailtua lainat helposti ja nopeasti ennen lainan nostamista. Vakuudettoman lainan saa haettua helposti netin kautta, mutta lainoja kannattaa kuitenkin vertailla ensin. Kun haet vakuudetonta lainaa Vertaa Ensin kautta, saat kilpailutettua ja vertailtua lainat ilmaiseksi enne lopullisen päätöksen tekemistä.

Kun haet lainaa Vertaa Ensin kautta, saat lainatarjouksia tunnetuilta pankeilta, kuten Nordea, OP, Danske Bank ja Aktia, sekä muilta rahoituslaitoksilta, joilla ei ole konttoritoimintaa, esimerkiksi Santander ja Bank Norwegian. Vertaa Ensin -palvelun avulla pääset siis käsiksi erittäin laajaan valikoimaan lainanmyöntäjiä, joka tietysti tarkoittaa entistä parempia ja edullisempia lainatarjouksia sinulle.

Vertaa Ensin lainavertailussa voit helposti vertailla eri lainojen korkoja, kustannuksia, todellista vuosikorkoa ja maksuaikaa. Vertailemalla löydät itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Muista kiinnittää erityisesti huomiota todelliseen vuosikorkoon, joka kertoo lainan todellisen hinnan. Kun vertailet todellista vuosikorkoa Vertaa Ensin kautta, kaikki lainaan liittyvät kustannukset ovat sisällytetty korkoon.

Mikäli joillain pankeilla on tarjouksia ja esimerkiksi uusien asiakkaiden etuja, näet ne myös Vertaa Ensin lainavertailusta. Näin voit päästä käsiksi erittäin edullisiin tarjouksiin ja etuihin, joista et muuten tietäisi. Kaiken tämän voit tietysti tehdä täyttämällä yhden lainahakemuksen, joka lähetetään puolestasi pankeille.

Mihin voit käyttää lainaasi?

Vakuudettomat lainat ovat kulutusluottoja, joita käytetään nimensä mukaan juurikin kulutukseen. Voit hakea lainaa esimerkiksi remonttia tai uutta autoa varten. Voit myös kustantaa matkasi lainalla tai vaan hemmotella itseäsi. Sinä päätät joka tapauksessa itse lainasi käyttötarkoituksen.

Muista, että lainan hakemisessa ei ole mitään väärää tai häpeällistä, sillä kaikilla meillä on joskus tarve lisärahoitukseen. On kuitenkin tärkeää, että olet tietoinen taloudestasi kun haet lainaa, jotta vältät taloudelliset ongelmat ja ahdingon. Tärkeintä on, että pystyt lyhentämään lainaasi joka kuukausi sovitusti ilman, että se tuottaa ongelmia tai haasteita omalle taloudelle.

 

Voitko hakea lainaa Vertaa Ensin -palvelun kautta?

Jos haluat hakea lainaa Vertaa Ensin -palvelun kautta, tulee sinun täyttää tietyt vaatimukset lainalle. Näin saat laina-asiasi hoidettua mahdollisimman sujuvasti. Vertaa Ensin haluaa varmistaa, että lainanhaku sujuu mahdollisimman helposti ja turvallisesti sekä lainanmyöntäjälle että hakijalle.

Lainaa hakee valitettavasti yhä useammin henkilöt, joilla ei taloudellisesti ole mahdollisuutta lainan takaisinmaksamiseen. Sen vuoksi Vertaa Ensin on asettanut tiettyjä edellytyksiä hakijoilleen, jotta hakijoiden on turvallista hakea lainaa heidän kauttaan ja että kukaan ei joutuisi taloudellisiin vaikeuksiin lainan takia.

Vertaa Ensin vaatimukset:
 • Hakijan tulee olla vähintään 20 vuotta
 • Yli 12 000 € vuositulot ennen veroja
 • Puhtaat luottotiedot – ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Vakituinen osoite Suomessa ja suomalainen henkilötunnus

Jos haluat hakea lainaa Vertaa Ensin kautta, tulee sinun täyttää edellämainitut vaatimukset. Jos täytät lainaan vaadittavat ehdot, tarkoittaa se nopeaa ja yksinkertaista lainanhakua ja saat toivomasi rahat käyttöösi mahdollisimman pian.

Näin haet lainaa

Kiinnostuitko lainasta ja täytätkö vaadittavat ehdot? Siinä tapauksessa Vertaa Ensin on erinomainen vaihtoehto sinulle. Voit lainata rahat netissä nopeasti ja helposti täyttämällä yhden yksinkertaisen hakemuksen.
 
Näin haet:
 1.  Valitse lainasumma ja laina-aika ja määrittele lainan käyttötarkoitus
 2.  Täytä hakemukseen vaadittavat henkilökohtaiset tiedot
 3. Vertaile henkilökohtaisia lainatarjouksia ja valitse mieleisesi laina
 4. Allekirjoita lainasopimus*

Voit hakea lainaa kellon ympäri, mutta uusia lainoja myönnetään ja maksetaan klo 7-23 välisenä aikana.

Jos sinulla on kysyttävää, voit aina olla yhteydessä Vertaa Ensin asiakaspalveluun, joka palvelee arkipäivisin klo 10-17 välillä.

* Lue lainasopimus aina tarkasti ja huolellisesti läpi ennen sen allekirjoittamista!