Vivus

Vivus auttaa sinua nopeassa lainantarpeessa. Mikäli sinulla on äkillinen pienen lainan tarve, voi Vivus olla juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Lainaa voit hakea helposti netissä ja pikavippi on tililläsi nopeammin kuin uskotkaan.

Lainasumma

300 - 600 €

Korko

20 %

Laina-aika

4 kk

Ikäraja

20 vuotta

Plussat ja miinukset

Vaatimukset

 • Hakijan tulee olla vähintään 20 vuotta
 • Puhtaat luottotiedot
 • Vakituinen osoite Suomessa
 • Suomalainen pankkitili sekä verkkopankkitunnukset

Vivus

Vivus tarjoaa nopeaa, vastuullista ja turvallista vaihtoehtoa äkilliseen rahantarpeeseen. Lainaprosessi on nopea ja hoituu helposti. Mikäli olet tilanteessa, jossa tarvitset rahaa juuri nyt ja tililläsi ole tarpeeksi katetta, voi Vivus olla juuri sinulle sopiva vaihtoehto. On kuitenkin tärkeää, että pystyt maksamaan lainan takaisin lyhyen ajan sisällä. Mikäli pystyt, on Vivuksen pikavippi helppo ja nopea apu äkilliseen rahantarpeeseen.

Lainaa on helppo hakea netissä täytettävän hakemuksen kautta. Vivus tarjoaa lainapäätöksen välittömästi ja rahat saat nopeasti tilille, jotta saat tarvitsemasi rahat käyttöösi. Voit tietysti käyttää rahasi juuri siihen, mihin rahaa tarvitset. Rahoja maksetaan klo 7-23 välillä Suomen lain mukaisesti.

Lainaa vastuullisesti

Vivus on luotettava lainanmyöntäjä, joka toimii rehellisesti hyvien liiketoimintaperiaatteiden mukaisesti. Vivuksen tärkein arvo on vastuullisuus ja sen vuoksi he haluavat varmistaa, että lainaa otetaan vain vastuullisesti. Vastuullisuus on erittäin tärkeää pikalainoissa, sillä lainaprosessi on nopea ja helppo ja Vivus haluaa tietysti varmistaa, ettei lainasta aiheudu ongelmia asiakkaiden omaan talouteen.

Pikavippi on moderni ja tunnettu vaihtoehto lyhytaikaiseen rahantarpeeseen. Vivus sopii sinulle esimerkiksi tilanteessa, jossa sinun pitää maksaa joku odottamaton ostos tai lasku juuri ennen palkkapäivää ja tarvitset rahaa laskun maksamiseen heti. Näin saat laskusi maksettua, vaikka tilisi näyttäisi tyhjää ennen palkkapäivää.

Vivuksen asiakkailla tulee lisäksi olla säännölliset tulot, jotta otetun luoton pystyy maksamaan takaisin sovitussa ajassa. Nimittäin mikäli lainaa ei pysty maksamaan sovitusti, voi pienestä lainasta aiheutua suuriakin ongelmia. Tämän Vivus pyrkii välttämään tietysti tekemällä luottotietojen tarkistuksen sekä arvioimalla asiakkaan maksukyvyn.

Ennen lainan nostamista Vivus kehottaa asiakkaitaan harkitsemaan tarkkaan, onko uudelle lainalla oikeasti tarvetta. Sen lisäksi sinun tulee varmistaa, että pystyt maksamaan lainan takaisin sovitussa ajassa ja valita lainasumma, joka vastaa tarpeitasi.

Mikäli päädyt Vivuksen pikalainaan, tulee sinun ennen lainan nostamista myös tutustua huolellisesti lainaehtoihin, jotta vältyt ikäviltä yllätyksiltä. Muista myös seurata kuukausibudjettiasi, jotta pystyt maksamaan lainasi kuukausierän sovittuna päivänä.

Mihin voit käyttää pikavippiä

Pikavippi sopii esimerkiksi odottamattoman laskun maksamiseen jos olet tilanteessa, jossa tililtäsi ei löydy rahaa laskun maksamiseen, mutta lasku tulee maksaa ennen palkkapäivää. Lainan hakemisen yhteydessä sinun ei kuitenkaan tarvitse kertoa lainanhaun syytä ja voit tietysti käyttää lainarahasi juuri siihen, mihin itse haluat.

On kuitenkin tärkeää että harkitset huolellisesti, onko pikalainan hakeminen sinun lainatarpeeseen sopiva vaihetoehto. Emme esimerkiksi suosittele pikalainan nostamista jokapäiväisen kulutuksen rahoitukseen tai heräteostosten maksamiseen. Yleisesti laina ei sovi vastuuttomaan rahankäyttöön.

Vivuksen pikalaina ei myöskään sovi nykyisten lainojen lyhentämiseen tai pitkittyneeseen rahaongelmaan. Mikäli sinulla on lainoja, joiden takaisinmaksun kanssa olet ongelmissa, tulee sinun ensisijaisesti olla yhteydessä lainanmyöntäjään. Mikäli he eivät voi auttaa sinua, käänny esimerkiksi perheesi tai tuttujen puoleen jos mahdollista tai ota yhteys kuntasi velkaneuvontaan. Rahaongelmiin pienlaina ei myöskään ole ratkaisu, sillä laina tulee joka tapauksessa maksaa takaisin.

Voitko hakea Vivus pikalainaa?

Jotta voit hakea pikalainaa helposti ja nopeasti Vivuksen kautta, tulee sinun kuitenkin täyttää tietyt vaatimukset. Vivus haluaa nimittäin varmistaa, että lainaa nostetaan harkitusti sekä vastuullisesti. Valitettavasti lainaa hakee yhä useammin henkilöt, joilla ei ole varaa uuden lainan hakemiseen ja sen takaisin maksamiseen.

Vivus tarkistaa jokaisen hakijan luottotiedot sekä arvioi jokaisen asiakkaan maksukyvyn ennen lainan myöntämistä. Tämä on tietysti muiden ehtojen lisäksi sekä lainanmyöntäjän että lainanottajan turvallisuudeksi.

Vivus pikavippi vaatimukset:
 • 20 vuotta
 • Puhtaat luottotiedot
 • Säännölliset tulot
 • Vakituinen osoite Suomessa
 • Suomalainen pankkitili sekä verkkopankkitunnukset

Vivukse lainan saamiseksi sinun tulee siis täyttää kyseiset vaatimukset. Mikäli täytät lainan ehdot ja laina sopii sinun lainatarpeeseen, voit olla varma nopeasta ja yksinkertaisesta lainaprosessista. Rahat voit saada tilillesi samantien.

Näin haet Vivus lainaa

Kiinostuitko vaihtoehdosta ja täytätkö lainaan vaadittavat ehdot? Siinä tapauksessa Vivus on juuri sinulle sopiva vaihtoehto äkilliseen rahantarpeeseen. Voit lainata rahat helposti ja nopeasti netissä täyttämällä yhden hakemuksen.

Näin haet:
 1. Valitse sinulle sopiva lainasumma.
 2. Rekisteröidy Vivuksen asiakkaaksi ja luo itsellesi tili täyttämällä tietosi.
 3. Todista henkilöllisyytesi tunnistautumalla verkkopankkitunnuksillasi.
 4. Hae lainapäätös valitsemalla automaattinen maksukyvyn arviointi.
 5. Allekirjoita lainasopimus*
Voit hakea lainaa ympäri vuorokauden, mutta lainoja maksetaan klo 7-23 välisenä aikana. Mikäli sinulla on kysyttävää, voit aina olla yhteydessä Vivuksen asiakaspalveluun, joka palvelee arkisin klo 9-17.
 
*Lue lainasopimus ja lainaehdot aina tarkasti ja huolellisesti läpi ennen lainatarjouksen allekirjoittamista!