Zmarta

Zmarta tarjoaa fiksua lainojen vertailua 1 000 – 60 000 € lainoihin ilman vakuuksia tai takaajaa. Lainojen kilpailutus on Zmartan mukaan fiksun valinta, sillä se säästää ajan lisäksi myös huomattavasti rahaa. Zmarta kilpailuttaa uuden tai nykyisen lainasi ilmaiseksi muutamassa minuutissa!

Zmartan lainavertailu

Lainasumma

1 000 - 60 000 €

Korko

4,99 - 20 %

Laina-aika

1 - 15 V

Ikäraja

20 vuotta

Plussat ja miinukset

Vaatimukset

 • 20 vuoden ikä
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Vakituinen osoite Suomessa

Zmartasta

Zmarta on kokenut lainanvälittäjä yli 20 vuoden kokemuksella ja tekee yhteistyötä yli 25 pankin ja luotonmyöntäjän kanssa. Zmartaa auttaa lainatarjousten vertailussa, jotta löydät juuri sinulle sopivimman vaihtoehdon ja hoitaa talouttasi fiksusti. He etsivät parhaat lainatarjoukset sinulle maksutta ilman, että sinun pitää sitoutua mihinkään. Lainahakemuksen täyttäminen vie muutaman minuutin, jonka jälkeen Zmarta hoitaa loput.

Zmarta haluaa tarjota asiakkailleen järkevän tavan vertailla lainoja ja löytää juuri omaan tarpeeseen sopiva laina – on kyseessä sitten pienempi tai suurempi summa. Lainasumman voit valita 1 000 – 60 000 € väliltä ja voit määritellä takaisinmaksuajan juuri omaan talouteesi sopivaksi. Zmarta tarjoaa pitkää takaisinmaksuaikaa ja voit hakea lainaa jopa 15 vuoden laina-ajalla. Huomaa kuitenkin, että Zmarta toimii lainanvälittäjänä ja ei näin ollen myönnä lainoja. Lainatarjoukset saat Zmartan yhteistyökumppaneilta.

Lainahakemuksen lähtettyäsi luottotietosi tarkistetaan automaattisesti, jonka jälkeen saat lainatarjouksia. Kun olet hyväksynyt lainatarjouksen, rahat siirretään tilillesi muutaman päivän kuluessa riippuen lainanmyöntäjästä. Parhaassa tapauksessa voit saada rahat tilillesi jopa saman päivän aikana.

Zmarta kilpailuttaa uuden tai nykyisen lainasi

Zmarta tekee yhteistyötä luotettavien ja tunnettujen pankkien kanssa. Kaikki kyseiset pankit ja lainanmyöntäjät kilpailevat asiakkaista, josta sinä voit ottaa kaiken hyödyn irti. Vain kilpailuttamalla lainasi ja vertailemalla lainatarjouksia löydät juuri sinulle sopivan lainan edullisesti. Markkinat muuttuvat jatkuvasti, joten aina on sopiva aika kilpailuttaa lainasi.

Jos etsit sopivaa vakuudetonta lainaa, aloita sen metsästys Zmartalta. Näin sinulla on mahdollisuus saada jopa 25 lainatarjousta, joista voit hyväksyä tietysti sen sinulle parhaan tarjouksen. Vakuudeton laina sopii tavalliseksi kulutusluotoksi, autolainaksi, remonttilainaksi tai vaikka häiden rahoitukseksi.

Mikäli haluat kilpailuttaa nykyisen lainasi, se onnistuu samalla tavalla Zmartan kautta. Kuten mainittu, markkinat muuttuvat jatkuvasti, joten laina kannattaa aina silloin tällöin kilpailuttaa. Miksi maksaisit korkeaa korkoa lainastasi, jos sinulla on mahdollisuus edullisempaan lainaan?

Mikäli sinulle on kertynyt vanhoja lainoja ja luottoja, yhdistelylainan hakeminen on suositeltavaa. Näin sinulle jää vain yksi laina lyhennettäväksi ja säästät samalla huomattavasti lainojen kuluissa. Yhdistelylainaan pätee sama sääntö kuin kulutusluottoon – vertailu kannattaa. Kun haet yhdistelylainaa Zmartan kautta, yhdistelylainasi kilpailutetaan ja saat vain parhaat tarjoukset.

Mihin voit käyttää lainasi?

Kulutusluotot sopivat nimensä perusteella kulutukseen. Vakuudetonta lainaa voit hakea mihin vaan! Lainoja haetaan kuitenkin usein esimerkiksi lomamatkan rahoittamiseen tai vaikka kodin remontointiin. Lainaa haetaan myös usein autolainaksi ja sitä voi hakea vaikka häiden rahoitukseen.

Zmartalla on myös mahdollista hakea lainaa lainojen yhdistämiseen. Mikäli haet yhdistelylainaa, tulee sinun laskee kaikkien nykyisten kulutusluottojen, pikavippien, joustoluottojen sekä luottokorttien velkamäärä yhteen. Yhteenlaskettua velkamäärää käytät sitten yhdistelylainan lainasumman määrittämiseen. Nostat siis uuden, suuremman lainan vanhojen lainojesi kuittaamiseksi. Näin yhdistelylainan myöntävä pankki ottaa vanhat velkasi maksettavakseen ja sinulle jää vain uusi yhdistelylaina lyhennettäväksi.

Voitko hakea lainaa Zmartan kautta?

Jotta voit helposti ja nopeasti saada lainan Zmartan yhteistyökumppanilta, tulee sinun täyttää tietyt vaatimukset. Zmarta haluaa varmistaa, että myönnettävä laina on sopiva sekä hakijalle että lainanmyöntäjälle. Zmarta on määritellyt tietyt ehdot vakuudettoman lainan saamiseksi, joka estää mahdollisten taloudellisten ongelmien syntymisen. Pankeilla ja lainanmyöntäjillä voi olla Zmartan ehtojen lisäksi myös muita vaatimuksia hakijoilleen, jotka tulee täyttää lainatarjouksen saamiseksi. Lainapäätös tehdään aina asiakaskohtaisesti taloudellisen tilanteen perusteella ja päätöksen tekee aina lainan myöntävä pankki.

 
Zmartan vaatimukset:
 • 20 vuoden ikä
 • Säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Puhtaat luottotiedot ilman maksuhäiriömerkintöjä

Saadaksesi lainan Zmartan kautta sinun tulee täyttää edellämainitut vaatimukset. Jos täytät lainan ehdot, lainanhakusi tulee varmasti sujumaan nopeasti ja mutkattomasti.

Näin haet Zmartalta

Kiinnostuitko lainasta ja täytätkö vaadittavat ehdot? Siinä tapauksessa Zmarta on erinomainen vaihtoehto sinulle. Voit lainata rahat netissä nopeasti ja helposti täyttämällä yhden yksinkertaisen hakemuksen.
 
Näin haet:
 1. Valitse lainasumma ja määrittele laina-aika
 2. Täytä hakemukseen vaadittavat tiedot. Muista merkata tässä vaiheessa, mikäli haluat hakea yhteishakijan kanssa.
 3. Odota vastausta ja vastaanota lainatarjoukset.
 4. Vertaile vastaanotettuja lainatarjouksia ja valitse mieluinen lainatarjous.
 5. Allekirjoita lainasopimus*

Voit hakea lainaa kellon ympäri ja luotonmyöntäjät käsittelevät hakemuksen automaattisesti nopean ja vastuullisen lainapäätöksen tarjoamiseksi. Lainatarjouksen hyväksyminen ja allekirjoittaminen onnistuu verkkopankkitunnuksilla, mutta rahansiirto tilille vaihtelee luotonmyöntäjien kesken. Rahansiirtoon voi kulua muutama arkipäivä, mutta joissain tapauksissa rahat voi saada tilille jopa samana päivänä.

Jos sinulla on kysyttävää, voit olla aina yhteydessä Zmartan asiakaspalveluun chatilla ja puhelimitse.

* Lue lainasopimus aina tarkasti ja huolellisesti läpi ennen sen allekirjoittamista! 

Mikä yrityslaina?

Yrityslainan hakeminen perinteiseltä pankilta on luontevaa, mutta silti useissa tapauksissa lainapäätös on kielteinen etenkin pienten yritysten kohdalla. Pankkien ehdot yrityslainalle ovat nimittäin yleensä niin kireät, että lainahakemusta on vaikea saada hyväksytyksi.

Markkinoille on siksi tullut uusia verkkopainotteisia vaihtoehtoja, jotka myöntävät yrityslainoja ilman reaalivakuuksia.

Vakuudeton yrityslaina on kätevä esimerkiksi seuraavissa tapauksissa:

 • Äkillinen lainantarve esimerkiksi yrityksen laitteen rikkoutuessa, ja rahat tarvitaan tilille heti
 • Pankista tarjottava lainasumma ei ole riittävä, jolloin pienempi vakuudeton laina voi olla mainio vaihtoehto täydennykseksi

Yrityslainan hyödyntäminen kannatta seuraavissa tilanteissa:

 • Varaston kasvattaminen ennen ruuhkaista sesonkia
 • Tilapäisen kassavajeen paikkaaminen
 • Edullisempi vaihtoehto laskurahoitukselle
 • Käsirahana toimiminen

Miksi valita vakuudeton yrityslaina?

 • Hakeminen on nopeaa ja tapahtuu verkossa
 • Lainapäätös tulee nopeasti, yleensä alle tunnissa
 • Yrityslainan hakeminen on ilmaista ja riskitöntä, koska hakemus ei sido sinua mihinkään – jos et ole tyytyväinen lainatarjoukseen, voit hylätä sen
 • Yrityslainan hakeminen netissä on turvallista ja kaikki House of Banksin vertailemat yrityslainat ovat luotettavia ja hyvämaineisia

Huomaathan, että laina soveltuu parhaiten lyhytaikaiseen tarpeeseen. Vakuudeton yrityslaina on myös kalliimpi vakuudelliseen lainaan verrattuna. On tärkeää, että vakuudetonta yrityslainaa hakiessa selvität huolellisesti kaikki mahdolliset lisämaksut kuten avausmaksut, tilinhoitopalkkiot ja laskutuslisät. Jos et jostain syystä pysty maksamaan lainaa takaisin sovitussa ajassa, on maksujoustosta sopiminen yleensä kalliimpaa vakuudettomissa yrityslainoissa kuin vakuullisissa. Laske siis tarkasti realistinen takaisinmaksukykysi aina ennen lainan ottamista

House of Banks auttaa

House of Banksin avulla voit helposti vertailla vakuudettomia yrityslainoja ja auttaa löytämään juuri sinun yrityksellesi sopivan lainan.