Omalaina

Omalaina - Saa lainapäätös heti - House of Banks

Omalaina sopii sinulle, jos haet lainaa ilman vakuuksia. Lainahakemus on nopea ja yksinkertainen täyttää ja saat lainapäätöksen heti. Rahat voit saada tilillesi jopa samana päivänä. Lainasi kilpailutetaan yli 30 pankin kesken maksutta, jotta saat varmasti edullisimman tarjouksen. Lainahakemus on tietysti ilmainen eikä sido sinua lainan nostamiseen. Voit siis pyytää ilmaisen lainatarjouksen sitoutumatta mihinkään.

Omalaina Kulutusluotto ja Yhdistelylaina

Lainasumma

100 - 60 000 €

Korko

4,19 - 20 %

Laina-aika

1 - 20 v

Ikäraja

18 vuotta

Plussat ja miinukset

Vaatimukset

 • Hakijan tulee olla vähintään 18 vuotta
 • Puhtaat luottotiedot
 • Suomalainen henkilöturvatunnus
 • Suomalainen pankkitili

Omalainasta

Omalaina kilpailuttaa uuden ja nykyisen lainasi täysin ilmaiseksi, jotta voit säästää huomattavasti koroissa. Omalaina on 100% suomalainen palvelu. Omalaina on kokenut lainanmyöntäjä kulutusluotoissa ja on turvallinen paikka hakea vakuudetonta lainaa.

Omalaina tarjoaa helpon ja yksinkertaisen lainahakemuksen, jonka jälkeen voit saada lainatarjouksen jopa 30 eri pankilta. Näin saat varmasti edullisimman tarjouksen lainallesi. Voit hakea uutta lainaa, lainojen yhdistämistä tai kilpailuttaa vanhan lainasi.

Heti lainahakemuksen lähetettyäsi voit saada useita alustavia ja lopullisia lainatarjouksia. Rahat voit saada tilillesi jopa 15 minuutissa päiväsaikaan. Lainojen maksu tilille tapahtuu klo 7-23 välisenä aikana.

Säästä aikaa ja rahaa Omalainan avulla

Omalaina on tehnyt lainanhaun helpoksi ja yksinkertaiseksi ja mahdollistaa suunnitelmiesi toteuttamisen. Omalainan avulla löydät juuri sinulle sopivan lainan – on se sitten kulutusluotto, autolaina, remonttilaina tai yhdistelylaina. Voit hakea lainaa aina 100 – 60 000 € väliltä henkilökohtaisella korolla. Laina-ajan voit valita omaan talouteesi sopivaksi 1 ja 15 vuoden väliltä.

Omalaina kilpailuttaa uuden tai vanhan lainasi yli 30 pankin kesken. Näin vältyt itse kiertämästä pankista pankille pyytääksesi lainatarjouksia. Omalaina tekee sen puolestasi, jotta voit säästää aikasi siihen, mikä on sinulle tärkeää.

Säästät myös huomattavia summia erityisesti koroissa hakemalla Omalainan kautta. Koska jokainen pankki kilpailee sinun asiakkuudesta, tulee heidän tarjota sinulle vain parhaat lainatarjoukset. Saat siis vain hyviä ja kilpailukykyisiä lainatarjouksia, joista valitset tietysti sen itsellesi mieluisimman.

Mihin voit käyttää lainasi?

Kun haet lainaa Omalainalta, sinun ei tarvitse kertoa, mihin olet ajatellut rahasi käyttää. Kulutusluottoa voi kuitenkin käyttää esimerkiksi seuraaviin tarkoituksiin.

Lomamatkojen rahoittaminen lainalla on yleistynyt huomattavasti viime aikoina. Kaikilla on joskus tarve lomalle, mutta tililtä ei välttämättä löydy tarpeeksi rahaa matkan rahoittamiseen. Näin lomamatkalle voi lähteä ilman, että se kiristää omaa käyttötiliä liikaa.

Kodin remontit ovat myös kalliita projekteja, joihin on myös mahdollista hakea kulutusluottoa. Näin suunnitelmat on mahdollista toteuttaa vaikka käyttötilillä ei olisi montaa tuhatta ylimääräistä uuteen keittiöön tai kylpyhuoneen remontointiin. Kodinkoneet voi myös rahoittaa luotolla.

Autolaina on myös kulutusluotto, jonka takia luotto sopii myös auton rahoitukseen. Voit myös hakea lainaa esimerkiksi veneeseen, mikäli olet innostunut viettämään kesäsi vesillä. Yleensäkin suuremmat hankinnat on mahdollista kustantaa nimenomaan kulutusluotolla. 

Lainojen yhdistäminen käy nimittäin myös kätevästi Omalainan kautta ja on yksi kulutusluoton mahdollisista käyttötarkoituksista. Lainat yhdistämällä säästät huomattavasti kuukausittaisissa lainakuluissasi ja sinulle jää vain yksi laina lyhennettäväksi. Muistat vain merkitä lainahakemukseen, että haluat yhdistää lainasi!

Voit valita lainasumman 100 – 60 000 € väliltä ja päätät itse haluamasi laina-ajan, jotta lainan kuukausierä sopii juuri sinun talouteesi. Et tarvitse vakuuksia tai takaajaa lainallesi. Lainahakemuksen jälkeen hakijalle tehdään luottotietojen tarkistus. Tämä välttää hakijan mahdolliset taloudelliset ongelmat sekä suojelee lainanmyöntäjää.

Sopiiko Omalaina sinulle?

Jotta voit helposti ja nopeasti hakea lainaa Omalainalta, tulee sinun täyttää tietyt vaatimukset. Tällä Omalaina haluaa varmistaa, että pankit, jotka ovat valmiina myöntämään lainaa, saavat rahansa takaisin. Tämä suojaa myös hakijoita, jotta he välttävät mahdolliset taloudelliset ongelmat, jos he eivät pysty lyhentämään lainaa sovitusti. 

Omalainan vaatimukset:
 • 18 vuotta, tosin ikäraja voi olla korkeampi joillain lainanmyöntäjillä
 • Puhtaat luottotiedot
 • Hyvä maksukäytöshistoria
 • Suomalainen henkilöturvatunnus ja pankkitili

Lainan saamiseksi sinun tulee täyttää edellämainitut vaatimukset. Jos täytät lainaan vaadittavat ehdot, lainanhaku sujuu nopeasti ja mutkitta ja voit saada toivomasi lainan tilillesi jopa tänään.

Näin haet lainaa Omalainan kautta

Kiinnostuitko lainasta ja täytätkö vaadittavat ehdot? Siinä tapauksessa Omalaina on erinomainen vaihtoehto sinulle, joka haluaa kilpailuttaa vanhan lainansa, hakea uutta lainaa tai yhdistää vanhat lainat. Lainaaminen tapahtuu helposti ja nopeasti netissä yhdellä yksinkertaisella lainahakemuksella.
 
Näin haet:
 1. Valitse lainasumma
 2. Täytä hakemukseen vaadittavat tiedot
 3. Todista henkilöllisyytesi
 4. Vahvista antamasi tiedot
 5. Allekirjoita lainasopimus*

Voit hakea lainaa kellon ympäri, mutta uusia lainoja myönnetään ja maksetaan klo 7-23 välisenä aikana.

Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa aina yhteyttä Omalainan asiakaspalveluun.

* Lue lainasopimus aina tarkasti ja huolellisesti läpi ennen sen allekirjoittamista!